5 x De mooiste tuinmeubeltrends van 2018

Lifestyle door Michelle Habets

Afgelopen weekend hebben we mogen genieten van de zon en volgens de weersvoorspellingen kunnen we aankomend weekend weer de nodige vitamine D pakken. Daarom is het ook zeker geen slecht idee om te beginnen aan de inrichting van je tuin. Om ervoor te zorgen dat jouw tuin helemaal summer proof is, zochten wij de mooiste tuinmeubeltrends van dit jaar voor je op. 

TuinmeubelenLees ook: Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan

Industrie 

Een houten tafel, een kunststof opberg box of een retro heater: het kan en mag allemaal dit jaar. Door een paar industriële meubels in je tuin te zetten, zal je tuin veel karakter uitstralen. Ben je bang dat je tuin door deze meubelen kil aan voelt? Dan kun je de stoere meubels aankleden met een paar gekleurde kussens. 

Aruba

Als je de huiselijke sfeer terug wilt laten komen in je tuin, kun je het beste kiezen voor tuinmeubels van riet. De rieten meubels zullen je al snel het gevoel geven dat je in een vakantieresort op Aruba zit. Ideaal als je het ons vraagt! 

Ronde vormen

Heb jij het ook helemaal gehad met die vierkante stoelen, rechthoekige tafels en wil je écht iets anders? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met een ronde tuintafel en bijpassende stoelen ben je helemaal hip. Natuurlijk kun je deze ronde tuinmeubelen in taupe of antraciet kopen. Als je liever uit je comfortzone stapt, zit je met de kleuren okergeel of zachtroze ook helemaal goed. 

Weer

Dat het weer in ons kikkerlandje in een keer kan omslaan, is al langere tijd bekend. Daarom is aanschaffen van een vuurtafel zeker geen slecht idee. Met het warme weer kun je aan zo’n vuurtafel heerlijk marshmallows rooasteren en als de zon ondergaat zorgt de vuurtafel ervoor dat het lekker warm blijft. Zo kun je zelfs tot in de late uurtjes genieten van de zomer. 

 

Weer een mooie eiken vuurtafel🔥 #vuurtafel #eiken #speciaal #opmaat

Een bericht gedeeld door Peter's hout (@petershout) op

Eigen twist

Een tuinbank is een tuinmeubel die iedereen kent en daarom is het ook niet zo gek dat-ie in deze lijst te vinden is. Je kunt aan een tuinbank ook je eigen twist geven, door bijvoorbeeld losse onderdelen te bestellen en deze aan elkaar te schuiven. Zo creëer je jouw persoonlijke tuinbank die geheel voldoet aan jouw wensen. Een beter meubelstuk kunnen wij ons niet wensen!  

Lees ook: Je Facebook-account verwijderen maar je foto's en berichten bewaren: dat doe je zo