Pak je popcorn erbij: Temptations Mezdi en Fabrizio ruziën op Instagram

Media door Laura

Dat Mezdi geen vriendjes is met verleider Fabrizio is natuurlijk geen verrassing. De kleurplaat wilde er immers van Mezdi's Daniëlle vandoor. Hoe het is afgelopen weten we (nog) niet, maar een happy ending zit er vast niet in. De twee rivalen voeren nu oorlogje met elkaar via alles behalve cryptische Instagram-berichten.

mezdi fabrizio ruzie

Lees ook: Yes! Er komt een nieuw programma met de Temptation Island-verleiders

Online oorlog

Voor een dagelijkse dosis Temptation Island-drama hoef je RTL5 of Videoland niet aan te zetten, check gewoon de Instagram-accounts van de deelnemers. Mezdi en Fabrizio steken al een aantal dagen onvriendschappelijk de draak met elkaar tot grote hilariteit van hun volgers.

De vete tussen Mezdi en Fab begon toen de verleider een bijzondere vrouw-in-wolf tatoeage bij Daniëlle zette tijdens het programma. "Als die echt is, zet ik een tatoeage met mijn naam op zijn voorhoofd!", reageerde Mezdi destijds woest. 

Alleen vriendsgapuluk

Mezdi begon de online rel door zijn vriendin (of ex?) te quoten bij een filmpje van een schurend stel: "Alleen vriendsgapuluk". Daarmee doelt hij natuurlijk op aflevering 11 waarin Fabrizio groen van jaloezie zag toen Daniëlle danste met de andere verleiders. Volgens haar was het alleen vriendschappelijk. 

Lesje wolf tekenen

Kort daarna deelt Mezdi nog een Instagram Story die overduidelijk bedoeld is voor Fabrizio. Hij plaatst een screenshot van een instructievideo 'Hoe teken je een huilende wolf' en schrijft daarbij: "No act of kindness is ever wasted. We rise by lifting others. Let's be helpful - Mezdi". Dit is uiteraard een sneer naar de wolf-tatoeage die volgens velen niet al te succesvol uitpakte.

Fabrizio is niet bang voor een online relletje. Hij geeft gelijk een subtiele sneer terug via zijn Insta story. Bij een foto van zijn auto zet hij "Lucky for me I can 'drive' home", wat natuurlijk een reactie is op het veelbesproken rijverbod van Medzi

Het modder gooien lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Dus volg Mezdi en Fabrizio op Instagram en pak de popcorn er maar bij!

Bekijk de beelden van de Instagram stories hier.

Lees ook: Gino uit Temptation Island 2018 vond déze deelneemster eigenlijk leuker dan Deborah