Yes! Er komt een nieuw programma met de Temptation Island-verleiders

Media door Michelle Habets

De Temptation Island-hype houdt niet op: een soundboard app, een extra seizoen, een eigen programma voor Pommeline en Fabrizio... RTL weet wel raad met hun paradepaardje. Er komt weer een nieuwe show aan met een Temptation-sausje. Vandaag werd bekend gemaakt dat er een nieuw programma komt, zonder koppels maar mét Temptation-verleiders.

Lees ook: Heftig: Linda de Mol slachtoffer van aanranding

Beste Verleiders

In het nieuwe programma 'Beste Verleiders' wordt een hopeloze vrijgezel gekoppeld aan één van de doorgewinterde verleiders. De vrijgezellen zijn al een tijd single en weten niet hoe ze moeten flirten. Aan de Temptationezen om de muurbloempjes de fijne kneepjes van het verleidingsvak te leren. Terwijl de vrijgezel op date gaat, kijkt de verleider mee en geeft de nodige tips via een oortje. Ook kunnen zij ingrijpen als het afspraakje rampzalig verloopt. 

Als de vrijgezel het telefoonnummer scoort van zijn date, verdient de verleider punten. Aan het einde van het volledige programma wordt duidelijk wie zich de 'Beste verleider' mag noemen.  

Verleiders

De deelnemende verleiders zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit het huidige seizoen. Ook zien we de gezichten van Levi, Alex en Ken, uit het vorige seizoen, weer terug op ons scherm. Kaj Gorgels zal naast het programma met Pommeline en Fabrizio, ook de presentatie van Beste Verleiders op zich nemen. 

'Beste Verleiders' is al vanaf donderdag 12 april (deze week dus!) wekelijks exclusief te zien op Videoland. 

906

Lees ook: Gino uit Temptation Island 2018 vond déze deelneemster eigenlijk leuker dan Deborah

Beeld: Vijf