Dit wordt de presentator van het programma van Temptation Fabrizio en Pommeline

Media door Michelle Habets

Een week geleden bevestigden ex Temptation-verleidster Pommeline en huidig Temptation-verleider Fabrizio hun relatie. Het is ook niet zo gek dat de twee een koppeltje zijn, ze zijn beiden gek op tattoos, waren al collega's en nu krijgen ze binnenkort hun eigen tv-programma: I Love You Tattoo!. Vandaag is de presentator bekend gemaakt.

Kaj Gorgels

Lees ook: Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan

I Love You Tattoo! 

Kaj Gorgels, bekend op YouTube als 'Kajs typetjes', zal de presentatie van het programma op zich nemen. In I Love You Tattoo! ontwerpen deelnemende stelletjes een tatoeage voor elkaar. Deze zelfbedachte tattoos wordt vervolgens gezet door de Temptation-tortelduifjes. Zal één van de deelnemers kiezen voor een tatoeage die lijkt op die van Temptation-deelneemster Daniëlle

Deelnemers

Op de Instagram-story van Kaj zien we al een kleine sneak peek van het nieuwe programma. Ook deelt de Youtuber een foto op zijn Instagram. Hierop staat hij samen met Christina Curry en haar geliefde. Niets vreemds aan, totdat je ziet dat de drie poseren voor de tattooshop van Fabrizio. Zouden Christina en haar geliefde meedoen aan dit nieuwe RTL-programma? 

Wanneer het programma precies op de buis komt is nog niet bekend.

 

🐰

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Lees ook: Menseh! Er is nu een Temptation soundboard met de leukste Temptation Island-uitspraken

Beeld: Brunopress