Temptations Mezdi lapt rijverbod van politie aan zijn laars

Celebs door Roos

De 21-jarige Mezdi moest per direct zijn rijbewijs inleveren, toen de politie een insta-story van hem onder ogen kreeg waarin hij roekeloos rijgedrag vertoont op de snelweg. Dat maakte niet bepaald indruk op de Fries, want hij deelt gewoon weer een filmpje achter het stuur. 

Lees ook: Wablief?! Mezdi heeft liever dat zijn vriendin sekst dan praat met een ander - Temptation Island

Rijbewijs inleveren en boete betalen

Naast het inleveren van zijn rijbewijs moet Mezdi een boete van 1130 euro betalen (een schijntje vergeleken met verkeersboetes in Dubai, trouwens). Deze maatregelen trof de politie naar aanleiding van een filmpje dat Mezdi deelde via Instagram. Daarop is te zien dat hij veel te hard rijdt en andere auto’s zelfs inhaalt via de vluchtstrook. Mezdi vond het belachelijk dat RTL Boulevard het filmpje vol afschuw op hun eigen kanalen deelde en reageerde met een sarcastisch “wereldnieuws”. 

Gewoon weer achter het stuur

En vandaag postte de 21-jarige Temptation Island deelnemer gewoon weer een filmpje achter het stuur. Of hij daadwerkelijk zelf rijdt is niet duidelijk, maar het lokt wel degelijk reacties uit. Zou dit verhaal nog een staartje krijgen? Op Instagram staat in zijn bio: 'there is a difference between acting stupid and being stupid." Zou hij dan niet beter moeten weten?

Bekijk het filmpje hier via de website van RTL Boulevard.

Lees ook: Oudere dame in scootmobiel in De Rijdende Rechter maakt heel wat los op Twitter

Beeld: RTL