Deborah over de beelden van Tim: ‘Ze vroegen of ze de opnames stil moesten zetten’ - Temptation Island 2018

Media door Michelle Habets

Gisteravond konden Temptation Island 2018-fans zien dat Deborah verschrikkelijke beelden voor haar kiezen kreeg. Hierin hoort zij haar vriend Tim zeggen dat hij verliefd is geworden op verleidster Cherish, en vervolgens ook nog het bed met haar induikt. Deborah was gisteren te gast bij het programma Goedele On Top en hier deelde zij openhartig haar deze nare ervaring tijdens Temptation Island 2018.

Lees ook: Guess what: Jeremy van Temptation Island 2018 is heel anders met drank op...

Huisje, Tuintje, Kindje

Het deelnemende koppel Tim en Deborah hebben vier jaar een relatie als hun Temptation Island 2018-avontuur begint. Net als veel kijkers vroeg ook presentatrice Goedele Liekens zich af waarom Deborah meedeed aan Temptation Island 2018. "We hadden onze strubbelingen en ik had geen vertrouwen in mijn relatie. Hij heeft me met zijn mooie praatjes overtuigd en ik was zo verliefd dat ik toegaf," vertelt de 20-jarige deelneemster aan de presentatrice. De struggles waar Deborah het over heeft, hebben te maken met heftige ruzies waar ze verder niets over kwijt wil. 

Kampvuur

Tijdens het kampvuur van gisteravond zag Deborah hoe Tim verliefd werd op Cherish. Helaas was dit voor Deborah niet het enige beeld, want niet veel later werden de twee kersverse tortelduifjes ook zoenend gespot. Deborah was duidelijk van slag tijdens dit kampvuur en kon op dat moment alleen nog maar huilen. Wanneer zij samen met Goedele terugblikt op deze beelden vertelt zij: “Ze hebben gevraagd of ze de opnames even stil moesten zetten. Ik heb gezegd: nee.”. 

Liedje over Cherish

Kijkers konden zien dat huisje-tuintje-kindje-Tim in de eerste afleveringen een boekje voor Deborah bijhield. Helaas heeft deze romantische bedoening een totaal andere betekenis gekregen. In dit boekje is namelijk een liedje over Cherish te vinden. Wait, what?! Deborah vertelt dat zij dit zelfgeschreven ‘nummer’ achteraf heeft gelezen. Het liedje gaat zo: ‘Cherishje, steek hem in je priesje. Dan gaan we feesten als de beesten. Twee tieten vind je niet bij andere grieten. Kom ik even spuiten..’ Blijkbaar is Tim in zijn vrije tijd ook poëet.

via GIPHY

Trouwring

Wanneer Goedele vraagt wat er met de trouwring is gebeurd, kan Deborah niet veel vertellen. Zij vertelt ook dat de laatste aflevering spannend is. “Afwachten en kijken”, laat ze nog weten. Wij kunnen na deze woorden bijna niet meer wachten!

Bekijk hier de hele aflevering van Goedele on Top

Beeld: Vijf

Lees ook: Yay! Fred van Leer gaat ‘Say Yes To The Dress’ presenteren