Yay! Fred van Leer gaat ‘Say Yes To The Dress’ presenteren

Media door Michelle Habets

Hoera! Stylist en Youtube-ster Fred van Leer zullen we deze zomer vaker op de televisie zien schitteren. Hij is namelijk de presentator van de Benelux versie van 'Say Yes To The Dress'. En je kunt je nog aanmelden voor het TLC-programma! Een beter nieuwtje op de vrijdag kunnen wij ons niet wensen.

Lees ook: Guess what: Jeremy van Temptation Island 2018 is heel anders met drank op...

Instagram

Vanochtend liet Fred van Leer via een Instagram-post weten dat hij de nieuwe presentator van het programma wordt. Op de foto staat Fred te schitteren in een trouwjurk en laat hij weten dat de zin voor deze nieuwe presentatieklus aanwezig is. 

Perfecte match

Gisteravond verscheen ook de aankondigingsvideo op het Youtube-kanaal van TLC. Via de omschrijving van deze Youtube-video laat TLC's Tatiana weten dat zij niet lang heeft moeten nadenken over wie de Nederlandse Randy Fenoli zou kunnen zijn. “Fred is namelijk de perfecte match! Naast dat hij een topstylist is, weet hij als geen ander hoe hij het beste in een vrouw naar boven kan halen,” vertelt zij. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Ook laat Fred in de trailer weten dat je je nog steeds kunt aanmelden om samen met hem bruidsjurken te passen. Klinkt als een droom die uitkomt, nietwaar?

Beeld: Brunopress

Lees ook: Whut? Dries Roelvink is woest op Jamin en bekogelt winkel met eieren