Win een dagje stomen met Fred van Leer

Winacties door Redactie Ze.nl
Roekoe! Win een strijkworkshop met Fred van Leer, waarbij je met onder andere een Braun CareStyle 5 stoomgenerator naar huis gaat. Fred is de Koning van stijl en haalt het niet in zijn hoofd om ongestreken kleren te dragen.

Geef toe: strijken is geen koud kunstje. De juiste tools en skills zijn wel zo makkelijk en een beetje talent is ook leuk meegenomen. Talent heb je of heb je niet. Die andere twee mogen wij jou geven. Wij krijgen binnenkort namelijk een strijkworkshop van Fred van Leer (onze held!) en we mogen lezeressen meenemen! Iedereen die met ons mee gaat krijgt na afloop een goodiebag mee naar huis. Wat daar allemaal in zit kunnen we nog niet verklappen, maar dat er een Braun CareStyle 5 stoomgenerator in zit verklappen we alvast.


Daarom wil je de Braun CareStyle 5 stoomgenerator hebben

- Hij is super makkelijk in gebruik. De stoomgenerator heeft namelijk maar één temperatuurinstelling die je voor alle stoffen kunt gebruiken. Je hoeft maar één knopje in te drukken en de Braun CareStyle 5 stoomgenerator stelt zelf de meest optimale combinatie van strijktemperatuur en stoom in door de slimme iCare-technologie van het apparaat. Doordat er maar 1 temperatuurinstelling is, is tussendoor opwarmen en afkoelen niet meer van toepassing. Dus geen tijdverspilling. Het hele strijkproces gaat daardoor een stuk steller.

- Strijken wordt super easy: Eloxal 3D strijkzool zegt je waarschijnlijk niks, maar de afgeronde vorm van de strijkzool (gebaseerd op het snowboarddesign) zorgt ervoor dat de stoomgenerator zonder problemen in alle richtingen strijkt (ook achteruit!). Het snowboarddesign zit verwerkt in de afgeronde 3D zool.

- Ritsen en knopen zijn geen probleem meer: de speciale de Eloxal coating is twee keer zo hard als RVS waardoor je geen krassen op je strijkzool veroorzaakt wanneer je over ritsen en knopen strijkt. Easy peasy!

- Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon met behulp van de normale stoomafgifte. Bij hardnekkige kreukels hoef je niet 673 keer over de kreukel te strijken waardoor er weer 798 nieuwe kreukels ontstaan, maar je stoot gewoon een extra krachtig stoomshot uit het apparaat, want dat kan!

- De modellen IS5042 Easy en IS5043 Easy Lock hebben zelfs een Safe rest functie die ervoor zorgt dat de stoomgenerator veilig op de strijkplank of kleding kan rusten zonder dat er schroeiplekken ontstaan. Want wist je dat 2% weleens met opzet kleren van hun partner heeft verpest met strijken? Dat kan met deze functie dus niet meer.


De Braun CareStyle 5 stoomgeneratoren-familie bestaat uit drie leden: IS5022 Control, IS5042 Easy (inclusief een ‘safe rest’ functie) en het IS5043 Easy Lock topmodel (inclusief een ‘safe rest’ en een ‘Easy Lock’ functie).

Maak kans om mee te doen met de strijkworkshop van Fred van Leer op Strijkenmetfred.nl. Daar vind je ook leuke tips en strijkweetjes. Toevallig hebben wij ooit een leuk strijkweetje gelezen die we nooit meer vergeten: 25% van de mannen denkt aan seks tijdens het strijken. Nu jij weer!

Doe jij ook mee? En weet je nog leuke strijkweetjes die wij nog niet weten?