Hi- ha- horoscoop: September (+WIN!)

Winacties door Shiri
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!??

Maagd (24 augustus – 23 september) 

Je bent zonder kleerscheuren de zomer doorgekomen. Van jou mag de winter eigenlijk wel beginnen! Je stressgehalte is op het moment gelukkig niet meer op zijn hoogtepunt, je hebt een realistische kijk op dingen in je leven en bent optimistisch gestemd. Het was niet makkelijk, maar je bent er! ?
Liefde & seks: Seks? Wat is dat? Je moet er niet aandenken om je kloffie uit te trekken en je fysiek in te spannen. Je hebt meer behoefte aan goede intense gesprekken met je lover of vriendinnen. Daar is niks mis mee; alles op zijn tijd. 
Jouw zinderende zomermoment: Een goed gesprek voeren.?
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Stay calm and talk about it.??

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een heftige maand was het, maar je slaat je er goed doorheen weegschaal. Heel bewonderenswaardig zelfs. Ook ben je een hele grote steun voor de mensen om je heen, niet zozeer om wat je doet of zegt, maar puur omdat je er bent. De mensen die je steunt zullen er op hun beurt ook voor jou zijn. Dat zijn pas echte vrienden! ?
Liefde & seks: In je relatie verkeer jij je in een honeymoon fase. Je partner is ineens attent en romantisch en jij laat je graag goed verwennen. Heb je geen relatie? Je bent populair. Neem het ervan!
Jouw zinderende zomermoment: Als eerste wakker zijn en koffie drinken.
?Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Be happy.? ?

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een veelbelovende maand ga je tegemoet; alle deuren staan wagenwijd voor je open. Als er een deurtje dichtgaat, gaan er voor jou wel 10 andere deuren open. Je bent energiek en iedereen wil bij je zijn, want je opgewektheid is voor veel mensen een opkikker.
?Liefde & seks: Ook in de liefde is het spannend. Als vrijgezel kun je daten tot je er bij neervalt. Er is zoveel keuze(stress). Vergeet niet naar je hart te luisteren. Als je een relatie hebt kan het raadzaam zijn iets meer tijd in je relatie te steken. Ondanks jullie vakantie samen, is het tijd om echt eerlijk te zijn over jezelf en je eigen behoeften. 
?Jouw zinderende zomermoment: Dansen. 
?Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Alors on danse!??

Boogschutter (23 november – 21 december)

Je batterij is iets meer opgeladen en dat is fijn want het harde werken gaat weer beginnen. Toch gaan je gedachten af en toe uit naar diegene die je onrechtvaardig hebt behandeld. Je probeert jezelf af te leiden en dat lukt aardig zolang je druk bezig bent. Maar ben je thuis en alleen? Dan steken je schuldgevoelens de kop weer op. Tip voor jou: doe er wat aan. ?
Liefde & seks: Vluchtige scharrels die weinig voor je betekenen zullen snel passeren. Nu is daar niks mis mee, zolang jij je daar goed bij voelt. Als je een relatie hebt, zal je toch echt meer je gevoelens moeten tonen aan je partner. Het lijkt wel alsof je geen enkel greintje gevoel bezit en je weet best dat dat niet het geval is. 
Jouw zinderende zomermoment: Wakker worden van fluitende vogels en zonlicht?.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Karma is a bitch.
 
?Steenbok (22 december – 20 januari)
Je voelt je vrolijk, je gebruinde teint geeft je een sexy look en je straalt. Je bent onbezonnen en relaxed. Je vrolijke lach is permanent aanwezig en de maand begint heel goed. ?
Liefde & seks: Je bent verliefd, maar waarop eigenlijk precies? Op de zon, op het lekkere weer, op eten wat beter smaakt dan anders, op de postbode en op alles waar jij blij van wordt. Wat heerlijk! 
Jouw zinderende zomermoment: De slappe lach hebben.
?Jouw spiri-spiri-quote: Smile! ??

Waterman (21 januari – 19 februari)

Je vakantie was heerlijk maar niet zo ontspannen als dat je had gedacht. Deze maand september zal je wat zaken moeten gaan regelen en afhandelen die deze zomer aan het licht zijn gekomen. Gelukkig ben je erg geliefd en ben je nooit alleen. 
Liefde & seks: Je partner steunt je onvoorwaardelijk, je hebt veel aan elkaar. Als je vrijgezel bent krijg jij steun bij goede vrienden. Als je vrijgezel bent, blijf je dat waarschijnlijk deze maand ook. 
Jouw zinderende zomermoment: Een heerlijk ijsje eten?.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Stay calm no matter what.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Het leven is vol mogelijkheden en kansen, waarom zie je dat niet? Je bent een trekpleister voor leuke mensen en je hebt volop genoten in je vakantie. Toch maakte jij je soms wat zorgen, niet meer doen hoor! Je kan alles doen waar je zin in hebt en je zult successen boeken. 
Liefde & seks: Als vrijgezel ga je op date met iemand waarvan je het nooit had verwacht. Zo zie je maar weer dat alles kan. Als je een relatie hebt, dan mogen we je feliciteren. Het gaat supergoed tussen jullie en jullie maken plannen voor de volgende serieuze stap binnen jullie relatie. 
Jouw zinderende zomermoment: Zwemmen in de oceaan?.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: I am blessed??.

Ram (21 maart – 20 april)

Deze maand ga je fris en fruitig tegemoet. Je bent geïnspireerd, opgewekt en vol levenslust. Je hebt je passie gevonden en bent nog even aan het uitvogelen hoe je deze in je leven wilt gaan vormgeven. Chapeau! ?
Liefde & seks: Je grote liefde heb je als vrijgezel misschien nog niet gevonden. Maar zolang jij bezig bent met jezelf en je passies, vergroot jij je kansen. Als jij een relatie hebt moet je wat liever voor je partner zijn. 
Jouw zinderende zomermoment: Naar een festival gaan?.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: It is good to be you. ?

?Stier (21 april – 20 mei)

Wat een bijzondere maand wordt dit. Je hebt al je doelen bereikt en zal nieuwe moeten bijstellen en dit doe je dan ook. Je bent wel erg streng voor jezelf, want je mag best trots zijn en even stilstaan. Alles valt op zijn plaats: je leven, je werk en de liefde. Eindelijk oogst je wat je lange tijd geleden hebt gezaaid. 
Liefde & seks: Je partner is voor jou onmisbaar, wat zou je toch zonder hem moeten beginnen? Toon je blijk van waardering en ga er samen op uit. Als je vrijgezel bent, ligt een ontmoeting met de ex op de loer. En guess what? Hij heeft nog gevoelens voor je! Ons advies? Let it go!
Jouw zinderende zomermoment: Wandeling door het park maken.
?Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Let it go. ?
?
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Wat is er toch veel gebeurd de afgelopen tijd. Je reflecteert liever niet terug op het verleden, maar beter is om je verleden en heden onder ogen te komen en niet hier niet uit te willen ontsnappen. Leer van je fouten en wees eerlijker, daar word je toch echt gelukkiger van. 
??Liefde & seks: Grote kans dat jij met je charmes aan het daten bent geslagen. Maar liefde is geen spel, er zijn wellicht personen met heuse gevoelens betrokken. Als jij een relatie hebt, is het slim om echt eerlijk te zijn. Het is niet makkelijk, maar hoe eerder je eerlijk bent, hoe beter. 
Jouw zinderende zomermoment: Naar een openlucht bioscoop gaan.
?Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Honesty rules!

??Kreeft (22 juni – 22 juli)

Waar ben je toch mee bezig kreeft? Op je werk gaat het allemaal goed, maar soms ben je een beetje eenzaam. Kom onder de mensen, laat jezelf zien en kruip uit je schulp! Ook ben je misschien wel weer verliefd geworden op een ex-geliefde. 
Liefde & Seks: Als je geen relatie hebt, doe jij wel je best deze weer te krijgen met niemand minder dan je ex. Dat is misschien niet zo slim, maar je volgt je hart en dat valt alleen maar te waarderen. Je bent niet bang om gekwetst te worden en geeft je helemaal. Als je een relatie hebt ben jij daar 1000%, je bent er onvoorwaardelijk voor je partner. Waren er maar meer mensen zoals jij. 
Jouw zinderende zomermoment: Zonnen.
?Jouw spiri-spiri-quote van de maand: If love is real, it finds a way. 
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Nou leeuw, in de maand september kom je helemaal bij van je voorgaande feestelijke maand. Je verjaardag heb je uitgebreid gevierd en daar geniet je heerlijk van. De maand september wordt iets rustiger, maar niet minder serieuzer.
Liefde & seks: Als je vrijgezel bent ga je iemand tegenkomen die je interesse flink prikkelt. Wees ditmaal diegene die de eerste stap zet, want je love interest is een beetje verlegen. Als je een relatie hebt, hebben jullie het fijn samen. En dat is goed nieuws!
Jouw zinderende moment: Nieuwe spulletjes inslaan, shoppen maakt je gewoon gelukkig. Hoe klein je boodschapjes ook zijn.?
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Shop till you drop?.

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Maagd-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'MAAGD' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 september 2015.