Temptations Cherish: 'Op lange termijn heb ik Deborah een plezier gedaan'

Media door Laura

We kunnen vast voor iedereen spreken als we zeggen dat we met open mond hebben zitten kijken naar de opbloeiende romance van Tim en zijn 'Temptation' Cherish. Die komt overigens vooral vanuit één kant. Hoewel de verleidster zich prima lijkt te vermaken, blijkt dat het lovedovey-gedrag van Tim haar de kriebels gaf. Uit een interview met Vlaamse krant Dag Allemaal klapt ze uit de school over haar Temptation-romance.

cherish tim

Lees ook: Uitgelekte video: Temptations Tim gaat Cherish ten huwelijk vragen

Oprechte gevoelens

"Was Tim wel eerlijk geweest over zijn gevoelens voor Deborah? Ik twijfelde eraan of hij het wel serieus meende met mij", vertelt ze in het interview. Cherish wil niet veel kwijt over haar eigen gevoelens voor de Belg, maar aan de hand van een eerder interview kunnen we het wel raden. "Maar of mijn gevoelens nu oprecht waren of het een spel was, dat zal je later wel ontdekken.'

Niet plotselinge aanhankelijke gedrag overviel ook de verleidster. "Plots klampte Tim zich zo hard aan mij vast dat ik het een beetje griezelig begon te vinden. Ik kreeg het er zelfs benauwd van." Poe, wie niet, Cherish? Wie niet?! 

Bom zal barsten

In de afgelopen aflevering(en) hebben we gezien dat Tim maar weinig berouw heeft voor het bedriegen van zijn 'baby'tje' Deborah. Het lijkt erop dat Cherish het nog erger vindt voor de ex van Tim dan hijzelf. "Ik vond het zo zielig voor haar. Ze was al zo van slag na het derde kampvuur, de bom zal pas echt barsten als ze ziet dat ik verschillende keren de nacht heb doorgebracht met Tim." Gelukkig bleef het daar wel bij. Volgens Cherish wilde Tim hun romance wel tot het volgende niveau brengen, maar de verleidster zag het niet zitten. "Toen Tim tegen me aan kwam liggen, voelde ik wel dat hij verder wilde gaan. Maar dat zag ik niet zitten. Zo snel geef ik mezelf niet aan een man, zéker niet voor het oog van de camera. En ik zat ook met Deborah in mijn hoofd. Het is sowieso al erg genoeg voor haar." 

Confrontatie

Net zoals Joshua en Kevin elkaar na het programma hebben ontmoet, zullen de paden van Deborah en Cherish ook ooit kruisen. Maar voor een confrontatie met Deborah is Cherish niet bang. "Als ik haar zou zien, zou ik gewoon rustig blijven, denk ik. Weet je, op lange termijn heb ik haar waarschijnlijk een plezier gedaan. En laten we eerlijk zijn, ik heb Tim wel wat geteased, maar hij is degene die op míj is afgekomen en die op mij verliefd is geworden, hé." 

De alcohol kan niet de grote boosdoener voor het vreemdgaan van Tim zijn geweest, aldus Cherish. "We kregen maar twee flessen sterkedrank per avond, voor tien verleidsters en vier mannen. Veel is dat niet, hé. Zeker niet als Kevin in de buurt is (lacht)."

Lees ook: Mysterie opgelost! Zo kwam Temptations Jeremy aan zijn hoofdwond

Beeld: RTL