Temptation verleidster Cherish was bang dat Tim haar ten huwelijk zou vragen

Media door Michelle Habets

Hoewel wij het al voorspelden, shockeerde Tim heel Nederland en Vlaanderen gisteren met zijn drastische maatregelen. Van de een op de andere dag veranderde ‘huisje tuintje kindje’ met zijn Deborah in ‘huisje tuintje vreemdgaan’ met Cherish. En dat nam zulke heftige vormen aan, dat zelfs Cherish ervan schrok. In Goedele on Top vertelt ze: "Ik dacht soms echt: ik krijg het benauwd."

Tim werd opdringerig

In de aflevering van gisteravond zien we hoe Tim het bed in duikt met verleidster Cherish en haar daarna niet meer los kan laten. De ene liefdesbetuiging na de andere volgt en alle remmen lijken los. Net als Joshua die het het koalagedrag van Megan niet meer trok, bleek ook Tim’s gedrag heftige vormen aan te nemen. Cherish: "Hij was helemaal in love. Ik dacht soms echt: ik krijg het benauwd." Zo benauwd, dat ze zelfs bang was dat hij háár ten huwelijk zou vragen, vertelt ze aan Goedele. En daar zat de verleidster totaal niet op te wachten.

Lees ook: De horror van Temptation Island: Gedumpt door een verleider 

Vier keer bedrogen

Ook komt er op de bank bij Goedele wat anders aan het licht, namelijk dat Cherish onzekerder is dan we altijd dachten. Ze blijkt maar liefst vier keer bedrogen te zijn door haar eerste vriendje en daarvan heeft haar zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen. Cherish: “Als jij een keertje tegen je vent zegt ‘ja schat, ga maar stappen’ kan hij opeens volgende dag thuiskomen en zeggen ‘ik heb iemand anders ontmoet’”. Ze vervolgt: “Al ben je getrouwd en heb je drie kinderen, kan het altijd zijn dat je man thuiskomt en zegt ‘sorry, ik heb een ander'." 

Nog nooit orale seks

Als Temptation-fan zul je denken dat de verleiders ieder mogelijk seksstandje hebben geprobeerd, maar de werkelijkheid lijkt anders te zijn. Want wanneer Goedele een vraag stelt aan Cherish over orale seks antwoordt zij met: “Dat heb ik nog nooit gedaan!”. Huh, wat? Maar al snel wordt duidelijk dat Cherish de begrippen anaal en oraal even door elkaar haalt. Niet heel handig als je in bed ligt, nietwaar?

Bekijk hier de hele aflevering van Goedele On Top.

Lees ook: 6 x Waarom Tim de mist in zal gaan - Temptation Island

Beeld: Vijf