Tranen vloeien na emotionele rap in 'Eindelijk Thuis' en kijkers huilen mee

Media door Michelle Habets

Gisteravond zagen we in het programma 'Eindelijk Thuis' de 26-jarige Carlos. Toen hij veertien maanden oud was, werd hij geadopteerd uit Colombia. Samen met zijn adoptiemoeder, Manna, reist hij voor het eerst naar zijn geboorteland. Deze reis werd afgesloten met een emotionele rap, die zorgde voor de nodige tranen.

emotionele rap eindelijk thuis

Lees ook: Kijkers boos om 'achterlijke' actie van zwangere vrouw in 'Soof

Zware jeugd

Carlos komt in een warm gezin terecht waar zijn adoptieouders hem, net als de andere vier adoptiekinderen, veel liefde willen geven. Maar hij voelt zich niet thuis in het gezin en heeft last van driftbuien. Doordat de situatie uit de hand loopt, wordt hij op zijn twaalfde uit huis geplaatst.

Gesprek

In de aflevering komt al snel aan het licht dat Carlos en zijn adoptiemoeder nooit echt hebben gepraat over vroeger. Gelukkig gebeurt dit in de bossen van Colombia eindelijk en dan komen de nodige tranen om de hoek kijken. Ook bij de ontmoeting met leeftijdsgenoot Daniël houdt Carlos het niet droog. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee dat hij uit zijn geboorteland is weggehaald, zonder dat hij hier zelf voor koos.

Rap

Om de aflevering nog mooier te maken, besluit Carlos zijn gevoelens voor zijn moeder te uiten in een rap. Bij dit lied rolden de tranen weer over de wangen en gaven ze elkaar “de stevigste knuffel ooit”. Ook op Twitter moesten kijkers naar een tissue grijpen:

Bekijk de hele aflevering via deze link.

Lees ook: Twitteraars genieten van Beau van Erven Dorens die zwanger stel verrast in 'Miljoenenjacht'

Beeld: KRO NCRV