Korting shoppen bij de Bijenkorf? Zo scoor je een nieuwe outfit met Paasvoordeel

(Web)shops door Julia

Dacht je dat de sale voorbij was? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ook deze week kun je nog genieten van de beste kortingen. Ben je dus nog op zoek naar het perfecte jurkje voor de lente of voor een mooie outfit voor bij de Paasbrunch? Kijk dan snel naar deze items van de mooiste merken die je met een fikse korting kunt kopen. Zodat je er ook dit jaar op je paasbest uitziet. 

Lees ook: Hilarisch: Arjen Lubach analyseert de kledingkast van Mark Rutte

Paasvoordeel

Waar je kunt genieten van deze korting? Yes, bij De Bijenkorf. Staan jouw droomschoenen al enige tijd in de etalage? Dan krijg je deze week de kans om ze alsnog te kopen met een fijne korting tijdens Paasvoordeel bij De Bijenkorf. Van woensdag 28 maart t/m maandag 2 april 20% krijg je korting op duizenden artikelen van topmerken. Grote kans dat er wel iets voor jou tussen zit, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Dan hebben wij alvast onze favo items op een rijtje gezet. 

 

Van deze frisse kleur krijg je sowieso de lentekriebels. Lichtroze jurk van Ted Baker.


Vind je het niet erg om een beetje op te vallen? Neem dan een sprong in het diepe met deze jurk van Fabienne Chapot.

Disco fever! De perfecte broek voor als je 's avonds wat gaat drinken, maar overdag kan 'ie natuurlijk ook. Broek van Scotch&Soda

Hebben we nog een excuus nodig om een goede spijkerbroek te kopen? Deze is van NORR.

En ook een mooi (imitatie)leren jasje komt altijd wel van pas, zoals deze stoere van Mango

Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanbiedingen? Klik dan snel op deze link om erachter te komen waar jij jezelf op kunt trakteren met Pasen. 

Lees ook: De mode voorjaarskleuren 2018: inspiratie en stylingtips 

SaveSaveSaveSaveSaveSave