Seks & relaties / Seks
Seks

Hoe films het beeld van masturberende vrouwen compleet verpesten

Weleens een soloseksscène in een film gezien waarbij je dacht: 'jaaaa hoor'! Grote kans, want het beeld van vrouwen in seksuele actie wordt in Hollywood vaak door een rooskleurige bril gefilmd. En dat is zonde, want daardoor wordt het beeld van hoe vrouwen nu eigenlijk écht masturberen compleet verstoord.

Lees ook: Next level aftrekken: dit zijn de beste ruk-trucs om hem te verwennen

Want, nee: 

1. We klimmen niet massaal in bad 

Ja, soms is het fijn als je er toevallig al in ligt, maar je gaat het bad niet speciaal laten vollopen als je zin hebt in een quick fix. Wie heeft daar nou de tijd en het geduld voor? Als we zin hebben ploffen we gewoon neer op de bank of het bed.

2. We zien er niet mooi uit als we klaarkomen

Sterker nog, een rood aangelopen tomatenhoofd met verkrampte blik is eerder regel dan uitzondering. Zet maar snel uit je hoofd dat we er als perfecte engeltjes uitzien. Cuz we don’t. Vaak vallen we erna trouwens direct in slaap met de hand nog in de broek. Erg charmant.

via GIPHY

3. We doen het niet langzaam en sensueel

Ook dit zie je vaak in films. Geloof, als je ooit nog eens een orgasme wilt bereiken heeft aaien geen zin. Uiteindelijk heeft het vaak meer weg van krabben aan een muggenbult.

4. We liggen niet met een prachtige holle rug

Een vrouw die klaarkomt ligt in films op haar rug en zodra ze tegen een orgasme aanzit gooit we ons hoofd naar achteren met een onmenselijk flexibele holle rug. News flash: zo gaat het dus niet. 

5. We zijn niet altijd kletsnat

In films klimmen vrouwen er altijd direct op en zijn ready to go. In het echte leven moeten veel vrouwen gewoon even op gang komen. Ook solo.

6. We omringen onszelf niet met twintig kaarsen voor we aan de slag gaan

Aangezien we na 30 seconden al in slaap vallen zou het heel onverstandig zijn om kaarsen in de nabije omgeving aan te steken. Bovendien: wie heeft er nou zin om kaarsen aan te steken als je in the mood bent?

7. We dragen niet altijd prachtige lingerie of zijn poedelnaakt 

Sterker nog, negen van de tien keer volstaan een knoop open of broek op de knieën prima. Waarom helemaal uitkleden als je maar op één plek hoeft te zijn? Zeer onpraktisch.

8. We komen niet binnen één minuut heftig klaar

Nee. Gewoon nee.

via GIPHY

Lees ook: Een keelorgasme bestaat en zo krijg je er een - VRIJ-dag