Zwanetta over haar pruik in Temptation Island: ‘Ze wilden per se dat ik krullen had’

Media door Roos

Inmiddels zijn we bekomen van de shock dat Zwanetta's donkere krullenbos niet echt is, maar een pruik. Ze vindt elke dag hetzelfde haar maar saai en dit een goede oplossing. Toch was de donkere krullenbos die we van haar gewend zijn in Temptation Island niet haar eigen keuze. Zwanetta: "Ik wilde met vlechtjes naar Temptation Island, maar dat mocht niet."

Vlechtjes mochten niet

In een interview met #FIRST vertelt Zwanetta hoe het zit. Zelf was ze van plan om met een heel ander kapsel richting Temptation Island te gaan, namelijk met lange vlechtjes. Maar omdat ze op de castingdag van het programma haar haar gekruld had, wilden de makers dat ze met hetzelfde haar naar Thailand zou afreizen. "Dus toen dacht ik: 'Ja, ik ga niet elke dag m'n haar liggen krullen in dat hete weer', dus toen heb ik maar een pruik gekocht", aldus de twintigjarige danseres.

Lees ook: Waarom we stiekem allemaal een girlcrush hebben op Temptation verleidster Zwanetta

Duizenden euro's

Echt goedkoop zijn haar pruiken niet. De kosten variëren van 200 tot soms wel duizenden euro's. Een sponsor voor haar lokken heeft ze nog niet gevonden en betaalt nu elke haar uit haar eigen zak. En niet alleen haar kapsel is nep, want ook geeft de danseres toe haar lippen te hebben opgespoten vlak voor het programma. Verder zou ze wel wat aan haar borsten willen laten doen: "Ik hoef ze niet groter, maar alleen wat voller". Ach ja, wie niet hè?

Bekijk hieronder de hele video.

Lees ook: Verleidster Zwaantje last van te grote schaamlippen - Temptation Island

Beeld: RTL