Dankzij deze producten begin je stralend aan de lente

Beauty door Julia

Onze handen beginnen alweer langzaam te jeuken voor de jaarlijkse lenteschoonmaak. Heel het huis wordt ondersteboven gehaald om elk hoekje en gaatje te schrobben. Als we dan toch bezig zijn, kunnen we beter ook onze huid meepakken. De beautybox van deze maand gaat jou helpen om op je allermooist de lente in te gaan.

De nieuwe beautybox heeft het thema ‘lentekriebels’ en dat zien we overal in terug. Dit zijn de producten die je deze maand krijgt voor maar 14,95. Je bestelt de beautybox hier.

Lees ook: Lifehack: Zo tover je budget nepwimpers binnen enkele seconden om tot zwoele Bambi-wimpers

Sukin, foaming facial cleanser

Het belangrijkste is natuurlijk het reinigen. Deze milde reiniger verwijdert je make-up en haalt al het vuil van je gezicht. Het geeft een fris en zacht gevoel door de kamille, aloë vera, groene thee en toverhazelaar. De reiniger verzacht niet alleen, het zorgt ook voor hydratatie. Zeker net na de winter kan je huid nog wel wat hydratatie gebruiken.

Flower Sheet Mask

In de box ontvang je ook een heerlijk masker. Wat zo handig is aan dit masker is dat hij al kant en klaar is, je hoeft dus niet moeilijk te doen met het uitsmeren op je gezicht. Je krijgt een tulpen- rozen- of zonnebloemenmasker. Elke bloem heeft een aparte functie en laat jouw huid weer stralen.

Beebee Cosmetics, lip peeling

In de winter hebben vele van ons fanatiek gesmeerd met lippenbalsem, maar ook in de lente blijven we onze lippen goed verzorgen. En te beginnen met een peeling, want met deze peeling scrub je je lippen waardoor ze weer om te zoenen zijn.

Lord & Berry, lipstick

Nadat je lippen zijn gescrubd kunnen we een mooie lipstick opdoen. Door je lippen eerst te scrubben zie je geen velletjes, waardoor je lippen nog mooier uitkomen. We schuiven de donkere lipkleuren aan de kant en ruilen ze in voor een mooie frisse kleur. De lipstick geeft je lippen een nude kleur en tegelijkertijd werkt het hydraterend.

Ariane Inden, black eye pencil

Om de look af te maken, geven we onze ogen wat meer diepte. Een zwart oogpotlood is al jaren populair en ook dit jaar zien we het weer terug. Zet een strak lijntje boven je oog of smudge het een beetje met een kwast voor een nonchalante look. Als extraatje krijg je deze maand ook nog eens een kortingsvoucher van Ariane Inden. Met deze voucher krijg je 5 euro korting bij een behandeling vanaf 25 euro.

Lees ook: Rokjesdag 2018: Met deze tips ben jij er klaar voor