Terugkijken: Dit zijn de meest spraakmakende beelden uit Temptation Island ooit

Media door Michelle Habets

Temptation Island is hét programma waar harten worden gebroken en slaande ruzies ontstaan. Het guilty pleasure programma is de laatste jaren weer enorm populair, maar bestaat al sinds 2002. Daarom bestaat er een archief vol materiaal waarin deelnemers de verleiding niet konden weerstaan. Klinkt dat als muziek in je oren? Voeg dit artikel dan maar toe aan je guilty pleasure lijst, want deze video’s zijn om te smullen!

Lees ook: VIDEO: Temptation verleiders proberen Annelien te versieren met de foutste openingszinnen

1. ‘Ze kunnen hem niet aan’ (2007)

In het zesde seizoen ontmoetten de deelnemers de man of vrouw die hun relatie kapot zou maken. Zo ontmoette de vriendin van Frederik, Veronique, zijn verleidsters. Melissa en Christina zouden het beide op Veronique’s vriend hebben gemunt en dat willen ze graag aan haar laten weten. Zo vertelt Melissa dat zij Frederiks grootste temptation is. Christina haakt hier gelijk op in door Melissa te vertellen dat ze haar haren blond moet verven. De verleidsters zijn namelijk blond en Veronique is een brunette. Na haar gesprek met de blondines, zegt Veronique dat ze bang is dat Frederik vreemd gaat. Maar wat ze daarna vertelt is misschien nog memorabeler. ‘Als Frederik seks of gemeenschap met hen zou hebben, dan kunnen ze het niet aan. Omdat hij toch wel goed gebouwd is’, aldus Veronique. Zo te horen hadden Frederik en Veronique geen saai seksleven. Good to know!

2. Verleidster wijst af (2009)

Het zevende seizoen van Temptation Island werd (helaas) niet in Nederland uitgezonden. Gelukkig voor de Temptation-fans onder ons, het programma was in 2009 wel te zien op de Vlaamse buis. In dit seizoen is Steve met zijn vriendin Stephanie afgereisd naar Brazilië om de ultieme relatietest aan te gaan. Gek genoeg hoeft Steve niet verleid te worden, hij vraagt namelijk zelf aan verleidster Sandy of zij bij hem wilt slapen. Alleen wijst Sandy zijn voorstel af, tot grote teleurstelling van Steve. Spoiler alert: de relatie van Steve en Stephanie overleeft het niet.

3. ‘Talk to the hand’ (2007)

Nog voor Gringo, uit seizoen 6, de beelden van zijn vriendin Ciska krijgt te zien zegt hij wat er de avond voor het kampvuur is gebeurd. ‘Ik heb een spelletje gespeeld met de dames, het was leuk. Kussen, likken, bijten en zuigen!’ vertelt Gringo aan Co Rowold, de presentator van dit seizoen. Ciska en Gringo hebben al vijf jaar een relatie, maar het lijkt Gringo weinig te interesseren dat zijn vriendin deze beelden straks ziet. Ook als hij ziet dat Ciska zich over gegeven aan de temptation, blijft Gringo ongeïnteresseerd. Maar toch zou hij graag het volgende tegen Ciska willen zeggen: ‘Talk to the hand, because the face don’t wanna hear it anymore’. Duidelijke taal Gringo, duidelijke taal.

4. Over en uit (2016)

Vorig seizoen zagen we de tortelduifjes Jolien en Herbert. Aan het einde van het programma kon Jolien niet wachten om haar Herbert weer te knuffelen. Helaas dacht Herbert hier anders over, er was namelijk veel gebeurd. Herbert had het heel gezellig met verleidster Saartje. Hij praatte over haar alsof ze een godin was en deze beelden schoten bij Jolien in het verkeerde keelgat. Ze zoende met één van de verleiders, Herbert nam op zijn beurt wraak door alle remmen los te gooien. Hij deelde het bed met Saartje en wilde Jolien zo snel mogelijk vergeten. Toen de twee elkaar zagen, was Jolien heel emotioneel, terwijl Herbert geen spier vertrok. Het verdriet bij Jolien was duidelijk aanwezig toen Herbert haar vertelde dat hij niet van plan is om haar te vergeven. Jolien was het hier duidelijk niet mee eens, want zij heeft hem wel zijn slippertjes vergeven.

5. ‘Wie moet ik pakken?’ (2007)

Seizoen zes was een smeuïg seizoen, mede dankzij Gringo. Want na de beelden van zijn vriendin Ciska, is hij er helemaal klaar mee. Zowel verleidster Eylynn en Melissa laten zijn hartje sneller kloppen en het een of ander bij hem groeien. Juist ja: een serieus dilemma. Hij vraagt aan mededeelnemer Takis met wie hij vanavond het bed moet delen. Wanneer Takis zegt dat hij Eylynn de hoeken van de kamer moet laten zien, spookt Melissa nog steeds door zijn hoofd. Een lastige situatie, als je het ons vraagt.

Lees ook: SHOCK: Temptation-verleidster probeerde andere verleidster te laten verdrinken

Beeld: RTL