Wablief?! Mezdi heeft liever dat zijn vriendin sekst dan praat met een ander - Temptation Island

Media door Redactie Ze.nl

Mezdi maakt de laatste paar afleveringen geen vrienden met zijn losbandige gedrag op het eiland. Het feit dat hij plaagt, stoeit en zwemt met de verleidsters ziet hij niet als een zonde en hij kan dan ook geen verklaring vinden voor het verdriet van zijn vriendin Daniëlle. Uit een aflevering van het programma 'Goedele On Top' blijkt echter hoe de vork in de steel zit. Mezdi en Daniëlle hebben beiden duidelijk een ander beeld van vreemdgaan.

Persoonlijk gesprek is intiem

De band tussen Daniëlle en verleider Fabrizio is geen Temptation-kijker ontgaan. Ze heeft nog niets met hem gedaan, maar Mezdi vindt dat ze al veel te ver is gegaan. "Je zou denken dat Daniëlle zich niet misdraagt of braaf is omdat zij niet aan andere jongens zit. Maar als je iemand een tattoo laat zetten, of met iemand een persoonlijk gesprek hebt dan deel je je karakter met iemand. Dat is intiem, alleen is het niet lichamelijk", vindt Mezdi. 

"Liever dat je met hem het bed in duikt"

Volgens Mezdi is het veel kwalijker om een goed persoonlijk gesprek te hebben met een ander, dan lichamelijk contact. "Als je aan een jongen of meisje zit kan je het op z'n minst goedpraten door te zeggen, verleiding, lichamelijk, dronken weet ik veel, maak er een mooi verhaal van. Maar als je iemand je vertrouwen geeft, je emoties en gedachten met iemand deelt die je net een paar uur of dagen kent dan ben je verkeerd bezig vind ik. Dan heb ik liever dat je met hem het bed in duikt." Wauw, daar zeg je nogal wat Mezdi. Zou hij er echt zo over denken, of is dit vooral het goedpraten van zijn eigen gedrag en afgeven op dat van Daniëlle? Hoe dan ook, deze irritaties beloven niet veel goeds voor de komende afleveringen... Wie heeft al vooruit gekeken?

Lees ook: Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018