Deze interieurdecoratie is een must-have tijdens koude winterdagen

Wonen door Commerciële Redactie Ze.nl

Aangezien de winter buiten eindeloos lijkt te duren en temperaturen weigeren te stijgen, kunnen we het heft maar beter in eigen handen nemen. Helaas kunnen we zelf geen zwaai aan de temperatuur-knop geven, maar wat we wél kunnen doen is het binnen in huis knus en gezellig maken. Op die manier kom je die donkere dagen wel door. 

Winterse temperaturen

Helaas lijkt er maar geen einde te komen aan de winter en vrieskou. Des te meer reden om lekker binnen te blijven en tegen elkaar aan te kruipen op de bank. En hoe maak je het beter knus en gezellig binnen, dan met een stel kaarsen? Waxinelichtjes branden binnen no time op en zijn niet aan te slepen. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor je: de kaarsen van PTMD Collection. 

Ambachtelijk en stoer

De kaarsen van PTMD Collection worden op ambachtelijke wijze geproduceerd. De materialen die zij gebruiken zijn hoog in kwaliteit en dat merk je aan de vlamkwaliteit en brandduur. Geen gehannes meer met waxinelichtjes, maar echt mooie kaarsen die lekker lang branden.

Met de PTMD aluminium band zijn de kaarsen een echte stoere blikvanger in elk interieur. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Welke is jouw favoriet? Bekijk de hele collectie op de website