Zal deze prachtige app Instagram van de troon stoten?

Media door Roos

We kunnen gerust stellen dat Instagram een deel van ons leven is geworden. We kunnen niet alleen volgen wat onze vrienden aan het doen zijn, maar we kunnen simpelweg iedereen ter wereld ongegeneerd stalken. Beter wordt het niet, toch? Of misschien toch wel..

Geen algoritmes en advertenties

Er is namelijk een nieuw social media platform, genaamd Vero. Feitelijk het nieuwe Instagram, maar dan zonder die vervelende algoritmes en meer opties. De app biedt veel mogelijkheden om toffe content te delen met de hele wereld. En het mooie: volgers zien jouw content gewoon op het juiste moment. Geen algoritmes die jouw foto naar de achtergrond verdringen en laten ondersneeuwen door populairdere mensen. En zeg maar bye tegen de #linkinbio, want je kunt gewoon een link bij je foto posten.

Lees ook: De Spice Girls gaan optreden tijdens de Royal Wedding

Je kunt alles delen

Je kunt ook al je favo dingen delen, van boeken tot series, films of een goede artiest. Je kunt een review achterlaten en muziek delen met je vrienden of anderen. Bovendien heeft de app een super stoer design en geen advertenties! 

Zal het Instagram vervangen?

Dan nu de hamvraag: zal de groeiende populariteit van Vero Instagram van de troon stoten? Het is nog maar de vraag of we met z’n allen wel afscheid kunnen nemen van de app die ons zo dierbaar is geworden. Toch word er al veel geklaagd over de invloed van algoritmes en advertenties bij Instagram die ervoor zorgen dat je geen foto’s van je vrienden meer ziet. Dus wie weet…

Lees ook: Hilarisch: Twitter gaat los om De Slechtste Chauffeur van Nederland Vips