Dit zijn de zwemkledingtrends van 2018

Fashion door Julia

Het is tijd om je winterjas snel op te bergen en je zonnebril op te zetten. We zijn er misschien wat vroeg bij, maar je kunt je bikini niet vroeg genoeg in huis halen. Zorg ervoor dat je deze zomer niet nog last-minute door de kledingrekken moet graaien naar zwemkleding. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voordat je gaat winkelen? Dit zijn dé trends voor zwemkleding in 2018 (in samenwerking met www.zwemkleding.nl

Badpakken met een lage rug

Vonden we ze een paar jaar geleden alleen nog geschikt voor moeders, slaan we ze nu massaal in. Een badpak verbergt die laatste kilootjes die maar blijven hangen. Met een laag gesneden rug laat je toch een deel van je huid zien, wat het verleidelijker maakt. Maar het is natuurlijk ook superhandig om toch nog een beetje bruin te worden. 

 

Poolday๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor) on

Streepje voor

Komt er nog een tijdperk waarin een streepje echt niet kan? Voorlopig zit dit er nog niet aan te komen, dus ook in 2018 blijven we het streepje zien. Ook bij zwemkleding is het een trend om een streepjesprint te hebben. Perfect voor als je wél een printje wilt, maar het niet te bont wilt maken.

 

read me a poem

A post shared by Claire Rose Cliteur (@claartjerose) on

Funky printjes

Van het onschuldige streepje door naar de wat gewaagdere printjes. Ga bijvoorbeeld voor een fruitprintje of voor een dierenprint. Het is eenmaal 2018 en we staan nergens meer van te kijken. Laat alle hoofden omdraaien door jouw bikini.

Schouders bloot

Een off shouldertop wordt nu ook getransformeerd tot een bikinitopje. Het is eigenlijk een bandeau, maar dan met mouwtjes. Je tanlines zullen er niet heel mooi van worden, maar ze zijn er wel heel leuk uit. 

 

Punta de Mita travel diary : on my app ๐ŸŒด๐ŸŒบโ˜€๏ธ

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Hoog broekje

Voor als je niet kunt kiezen voor een badpak of een bikini, kun je ook kiezen voor een hoog broekje. Die houdt je babyvetjes bij elkaar en zorgt voor een slanke taille.  

 

P O O L D A Y S โœจ

A post shared by MANON TILSTRA (@manontilstra) on

In de knoop

Het lijken wel afgeknipte topjes, waar je vervolgens een knoop in legt. Leuk zijn ze zeker. Een simpel topje die je met alle kleuren kunt combineren. Ga voor wit om je bruine huidje nog mooier uit te laten komen of voor een felle kleur voor het zomerse gevoel.

 

thinking about fries.

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Lees ook: Zomer in je bol: welke bikini past bij jou?