Zo plan je de ultieme vriendinnenreis

Reizen door Julia

Bestaat er een betere manier om jullie vriendschap te vieren, dan met een heerlijke vakantie? Wij denken van niet. Met z’n allen een nieuwe stad bezoeken, lekker luieren op strand of hele dagen terrasjes pakken. Het maakt eigenlijk niet uit wat jullie gaan doen, want zolang jullie samen zijn wordt het toch wel een vakantie vol avonturen. Om je wat gedoe te besparen met alles regelen, hebben we wat gouden tips die het jou wat makkelijker zullen maken.

Kies de beste bestemming

Je begint natuurlijk altijd met het uitzoeken van een plaats van bestemming. Kijk naar wat jullie allemaal willen doen op vakantie en wat jullie budget is. Willen jullie op strand liggen bakken in de zon, dan zit je met Spanje altijd goed. Heerlijk tot rust komen in een pittoresk dorpje met een goed glas wijn kan perfect in Frankrijk.

via GIPHY

Lees ook: Goedkoop vliegticket boeken? Met deze tips bespaar je het meeste geld

Hoe ga je erheen?

Door de scherpe aanbiedingen van vluchten de laatste tijd, zijn we snel geneigd om in het vliegtuig te stappen. Gooi dit keer alles om en ga eens met een bus op pad. Geen gezeur op het vliegveld, zelf je route uitstippelen en je kunt bij elke mooie plek een tussenstop maken. Ook kun je een touringcar huren, daar moet genoeg bagage in passen.

Hoeveel bagage neem ik mee?

Als je hebt besloten om met een bus of auto op vakantie te gaan, hoef je niet zo nauw te kijken met bagage. Als je gaat vliegen moet je toch met wat dingen rekening houden. Afmetingen, gewicht en alles wat je nodig hebt moet toch passen. Neem alleen mee wat je écht nodig hebt, want ga je echt 6 jurkjes dragen in 4 dagen? Een goede koffer scheelt gesleep in vergelijking met die koffer die je al 20 jaar hebt. Het is een investering, maar het maakt je leven alleen maar makkelijker. Bij Bagageonline.nl heb je genoeg keuze.

Maak afspraken

Jullie zijn al jaren vriendinnen, natuurlijk komt er geen ruzie! Toch is het wel even handig om dingen af te spreken. Maak bijvoorbeeld afspraken over geld en wat jullie willen gaan doen. Bij een vriendinnenreis is het natuurlijk wel de bedoeling dat jullie daarna ook nog vriendinnen zijn. Zet even al je zorgen opzij en zorg voor de beste vakantie ooit.

Lees ook: Deze kleding zou je volgens de douane nooit naar een vliegveld moeten dragen