Huh? Staat het huis van Temptations Tim en Deborah toch niet te koop?

Media door Laura

Temptation Island-fans waren eergisteren in rep en roer. Het huis van het koppel Tim en Deborah stond te koop. Dat zou einde verloving en einde relatie kunnen betekenen. Inmiddels heeft Deborah gereageerd op het gerucht en die zegt dat we het bij het verkeerde eind hebben. Hoe zit het dan?

temptation island tim deborah

Lees ook: No way! Deze Temptation Island verleidster blijkt nog getrouwd te zijn

Verwarring

Het huis dat te koop staat is officieel niet van Tim en Deborah. In een Instagram story legt ze uit hoe het zit: "Lieve volgers voor verwarring te vermijden: het huis dat te koop staat is niet het huis van mij & Tim maar van zijn mama dat te koop staat & voor de verdere afloop gaan jullie moeten afwachten. Zo zie je dat het internet niet altijd klopt. #Justsaying"

Geheimhoudingsplicht

Zoals je vast wel weet mogen de Temptation-deelnemers niet verklappen of ze nog bij elkaar zijn óf gevallen zijn voor de charmes van een verleid(st)er totdat het seizoen afgelopen is. Zouden Tim en Deborah op hun vingers zijn getikt door RTL voor het weggeven van een hint dat ze uit elkaar zijn? Of zoeken we hier veel te veel achter en spreekt Deborah de waarheid? Pam, pam pam...

Hoe het ook echt zit, we moeten geduldig verder kijken om te ontdekken of de relatie van Tim en Deborah het verleidingsspel heeft overleefd.

Lees ook: Oh no! Temptation Island Pommeline en Merijn zijn uit elkaar

Beeld: RTL