No way! Deze Temptation Island verleidster blijkt nog getrouwd te zijn

Media door Laura

O mijn god, wat we nu weer voor sappig detail lazen over Temptation Island... Eén van de verleidsters blijkt gewoon getrouwd te zijn toen ze vertrok naar Thailand om deel te nemen aan het programma. Drama, drama!

temptation island verleidster

Geen echtscheiding

Het gaat om Yasmine. Een bekende van haar vertelt tegen het Belgische weekblad Dag Allemaal dat de deelneemster nog getrouwd is. Oei! Yasmine heeft in Temptation Island wel vertelt dat ze al eens getrouwd is geweest en momenteel vrijgezel is, maar dat blijkt volgens de bronnen niet waar te zijn.

Iemand uit haar kring klapt uit de school over de twintigjarige: "Yasmine als verleidster, daar moest ik toch eens hartelijk om lachen. Haar huwelijk is helemaal niet achter de rug. Ze trouwde eind januari vorig jaar met een Belgische Turk en de twee zijn nog steeds man en vrouw. Het kan zijn dat het niet goed meer gaat, maar de echtscheiding is vast en zeker nog niet in gang gezet."

Lees ook: Oh no! Dit Temptation Island stel is uit elkaar

Single zijn is voorwaarde

Volgens Barbara Salomon, woordvoerder van het Belgische zender VIJF, is single zijn een strikte voorwaarde om deel te nemen als verleidster. “Maar we vragen geen echtscheidingspapieren op om zulke dingen na te gaan. We vertrouwen op het erewoord van de kandidaten."

Definitief voorbij

Yasmine heeft zelf ook gereageerd op de ophef. "Alsof de situatie nog niet pijnlijk genoeg is. Mijn huwelijk heeft maar enkele maanden geduurd. Toen ik naar Thailand vertrok, was ik spijtig genoeg al een tijd weer vrijgezel." Volgens de verleidster was overspel de reden van de breuk. Na Temptation hebben ze nog een tweede kans gegeven, maar "nu is het definitief voorbij."

Lees ook: 'Huis Tim en Deborah uit Temptation Island staat te koop'

Beeld: RTL