Spannende cadeautips voor hem

Liefde door Redactie Ze.nl

Valentijnsdag of niet. Neem elke week of zelfs elke dag een moment om elkaar extra te verwennen. En waar kun je de liefde nu beter bewijzen dan in de slaapkamer? En daar hoort een bijpassend cadeautje bij. Geef wat anders dan het standaard cadeautje als een horloge, een parfum of een doos chocolade. Wat dacht je van een cadeau in de erotische hoek...?

spannende cadeautips

Een vibrator voor twee

Wie dacht dat een vibrator alleen voor het vrouwelijk genot is, heeft het mis. Tegenwoordig zijn er zogeheten duo vibrators die zowel man als vrouw naar nieuwe hoogtes brengen. Sommige koppels zweren erbij om het seksleven een boost te geven. De koppelvibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-spot, dus de kans op een orgasme tijdens de seks is driedubbel zo groot!

duovibrator spannende cadeautips

Mooie lingerie-setje

Het hart van menig lover gaat sneller kloppen bij het zien van een vers setje lingerie. Met een rood of zwart setje van satijn of kant zit je altijd goed. Ga een stapje verder en doe er mooie jarretels en een stel mooie hakken bij. Een prachtig jurkje erover aan en jij bent ready to go

lingerie

Better Together Valentijnsbox

Alles voor een spannende avond in één pakket. Wat wil je nog meer? Met de Better Together Valentijnsdagbox kun je naar lieve lust experimenteren tussen de lakens... en daarbuiten. Wat zit er allemaal in het liefdespakket? Een flexibele vibrator met 10 vibratie standen, siliconen kietelaar, oogmasker, penisring met bullet, seksdobbelstenen, massagekaars, compacte mini vibrator, vagina balletjes, Wingman condooms, Wingman glijmiddel, toycleaner en een toybag.

val box

Liefdesspel

Pak het voorspel eens anders aan en speel een spannend spel met elkaar. Je leert op een speelse manier elkaars wensen en fantasieën kennen, zonder dat het ongemakkelijk wordt. Het bordspel Ultiem Verlangen is de ultieme manier om uit de sleur te komen dankzij de prikkelende vragen en hands on opdracht.

ultiem verlangen valentijnsdag

Massageset 

Het is wetenschappelijk bewezen: een stel dat elkaar regelmatig trakteert op een lekkere massage is gelukkiger met hun relatie. Dus waar wacht je op? Met dit mooie massageset van Shunga kan Valentijnsdag echt niet meer stuk. 

massageset

Meer Valentijnsdag cadeautips op EasyToys

Laat je verder inspireren voor spannende V-day cadeautjes op EasyToys.nl. Deze winkel voor erotisch speelgoed heeft tienduizenden producten, dus er zit altijd wel een leuk nieuw speeltje of mooie lingerie-setje voor je tussen. Ook niet onbelangrijk: je bent er zeker van dat je bestelling discreet en anoniem wordt geleverd. Daarnaast kun je bij Easytoys ook terecht voor heel veel achtergrondinformatie en leuke tips over seks en speeltjes. Shoppen maar!

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje