Omorashi: de plasfetisj die je nog niet kende - Ze's sekswoordenboek

Liefde door Laura

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over onder andere snakingFinDom en mangina. Deze week hebben we het over omorashi.

omorashi

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje

Plasfetisj

Iedereen heeft bepaalde dingen waar hij of zij opgewonden van wordt. Turnons zijn onder andere je geliefde in een joggingbroek zien, een hese stem in de ochtend. zoenen in je nek of... broekplassen. Say what?

Het is waar. Menig mens moet er niet aan dénken om in hun broek te plassen, per ongeluk óf expres. Maar ja, er is altijd wel een groepje mensen die ongewone dingen opwindend vinden. Zo ook broekplassen dus.

Omorashi is het Japanse woord voor in je broek plassen. Mensen met omorashi hebben een fetisj voor een (over)volle blaas. Zoals bij elke fetisj, zijn er verschillende mate van extreem. De ene fetisjist gaat doet op het hebben of zien van een volle blaas, de ander vindt het moment waarop iemand de controle verliest en in zijn broek plast het meest prikkelend. 

Hè, weer wat geleerd!

Lees ook: 10 x Vrouwelijke seks-onzekerheden waar mannen echt niets om geven