Komt er dan tóch een derde Sex & The City-film?

Celebs door Laura

Wel. Niet. Wel. Niet. Of toch wel? Er wordt al jaren gespeculeerd over Sex & the City 3. Toen bleek dat Kim Cattrall de rol van Samantha niet voor een vierde keer wilde vertolken omdat ze naar eigen zeggen "nooit vrienden" was geweest met haar medespeelsters. Het leek het einde van de geliefde reeks over de New Yorkse vriendinnen, maar nu blijkt dat er toch nog een sprankje hoop is...

sex & the city film

Rouwen

Sarah Jessica Parker deed tijdens een interview met talkshowhost Andy Cohen een boekje open over het lot van Sex & the City. "Ik denk dat zodra iedereen grondig het rouwproces heeft ervaren, Michael Patrick King (het brein achter SatC, red.) terug kan gaan en kan overdenken wat hij wil doen en hoe hij ermee door wil gaan. Dat is het meest duidelijk antwoord dat ik tot nu toe heb gegeven," aldus Sarah over het feit dat Kim Cattrall niet terug zal keren als Samantha in een mogelijk derde Sex & the City-film.

via GIPHY

Andere Samantha

Dat is de eerste goede hint dat een vervolgfilm toch op de planning staat. En er is nog een tweede. Toen de presentator vroeg wat Sarah zou vinden als Sharon Stone als de nieuwe Samantha zei ze het volgende: "Je bent niet de eerste die dat voorstelt. Ik denk dat het een heel interessant idee is."

Ze houden ons in ieder geval goed in de spanning... 

Bekijk het interview hier: