Opmerkelijk: Barbie gespot bij cosmetisch arts

Celebs door Roos

Eerder bereikte ons het nieuws dat Barbie in een afkickkliniek zou zitten om in alle rust te werken aan haar herstel. Nu lijkt het erop dat de realityster deze kliniek heeft verlaten. Gisteravond plaatste cosmetisch arts Natasha Smolska namelijk een foto op Instagram waarbij het lijkt alsof de blondine haar die dag een bezoekje had gebracht. ”Met Barbie bij Liquid Beauty Clinic,” schrijft Natasha bij de foto. Dat meldt Shownieuws.

Vrijdag 12 januari werd Barbie met gillende sirenes opgehaald door een ambulance en naar het ziekenhuis werd gebracht. Uiteindelijk bleek dat ze opzettelijk 37 pillen had ingenomen en zichzelf opzettelijk verwond had. 

Gisteren vertelde Barbie in een interview aan Shownieuws nog dat het beter met haar ging en zij in alle rust werkt aan haar herstel. Toen vertelde ze: “Ik heb in de afgelopen acht jaar veel meegemaakt, qua aandacht en media. Het is me gewoon allemaal even teveel geworden, en het was in een keer helemaal klaar. Ik was gewoon op. Ik kon niet meer.” Ook vertelde ze dat ze nu in een afkickkliniek zat om goed uit te rusten om weer de oude te worden. Een uitstapje naar de cosmetisch chirurg is dus opmerkelijk te noemen. Ook is het verdacht dat de foto inmiddels van instagram is verwijderd.

Lees ook: Net binnen: Barbie reageert zelf op wat haar is overkomen