Lifestyle / Celebs
Celebs

De cast van Lizzie McGuire: toen en nu

Het is een van de leukste programma’s uit onze jeugd en wat kunnen we het af en toe missen: Lizzie McGuire. Lizzie hielp ons door onze puberende jaren. Zij snapte wat wij doormaakten. Een vervelend broertje, irritante ouders en niet te beginnen over al die drama op school. Het is inmiddels alweer zeventien jaar geleden dat de eerste aflevering op televisie kwam. Wait, what? Reden genoeg om even te kijken hoe de acteurs er nu uitzien. 

Dit is hoe we de cast kennen. Vooral de outfits druipen van de nostalgie, want zo liepen we er allemaal ook ooit bij. Tegenwoordig hebben ze allemaal een totaal ander leven. Ook qua uiterlijk is er veel veranderd. 

Hillary Duff

Ze was dé ster uit de serie, maar ook na de serie heeft ze niet stil gezeten. Ze was geliefd bij het grote publiek en speelde in meerdere films. Ook bracht ze een boek uit en wat singles. Ze heeft een zoontje Luca die ze opvoedt als een single mom. Wat een powervrouw!

 

Freshman year:

A post shared by Lizzie McGuire 👑 (@lizzie_mc_guire) on  

 

caption this photo for me 😜👇 best one gets a dm

A post shared by @hilaryduff (@hillaryduff) on

Hallie Todd

We kunnen Jo nog herinneren door haar bril. Met haar zwarte, kleine montuur was ze een echte '00 moeder en ze had het niet altijd even makkelijk met twee puberende kinderen in huis. Hallie wilde haar passie voor acteren delen en geeft daardoor nu ook acteerlessen. 

 

#hallietodd

A post shared by Fotomedia / Pressefoto-Friedel (@pressefotofriedel) on

Robert Carradine

Je moet even twee keer kijken, maar het is hem echt. Robert ziet er ouder uit, maar werkt nog net zo hard als 17 jaar geelden. Hij heeft de laatste jaren in meerdere films gespeeld. Zo speelt hij in de film Specter die dit jaar uitkomt. 

 

Robert Carradine (Revenge of the Nerds)

A post shared by 📽🎬Josh B. Taylor🎬📽 (@thatmovienerd) on

Jake Thomas

Het kleine broertje van Lizzie is volwassen geworden. Door deze foto besef je pas hoe snel de tijd gaat. Of hij nog net zo irritant is weten we niet, maar we weten wel dat hij nog een succesvolle carrière heeft als acteur. Hij speelde in de populaire series Criminal Minds, CSI en NCIS. 

Lalaine Vergara

Miranda was een echte girlboss en liet zich door niemand vertellen hoe iets moest. Jaren later zien we dit nog steeds terug. Ze doet wat ze zelf leuk vindt, zolang ze maar gelukkig is. Ze is niet meer zoveel bezig met haar acteercarrière.

 

This style pallet is giving me life 👀👀 #BringBackPlaid

A post shared by Lizzie McGuire 👑 (@lizzie_mc_guire) on

Adam Lamberg

Gordo! Hij laat ons hart nog steeds smelten. Samen met Lizzie en Miranda kon hij de wereld aan. Hij had na de serie nog twee rollen, maar stopte daarna met acteren. Hij haalde zijn diploma voor Geografie, maar hij besloot door te leren. Hij is nu namelijk bezig om zijn master te behalen in administratie. Hij is het serieuze pad opgegaan!

Ashlie Brillault

We konden haar vroeger niet uitstaan, ze probeerde altijd het leven van Lizzie zuur te maken. Ze heeft na haar rol als Kate het roer omgegooid en is rechten gaan studeren. Daarnaast is ze getrouwd en heeft ze een super schattig dochtertje. 

 

#lizzymcguire

A post shared by Sofie (@sofie666) on

 

💕

A post shared by Ashlie Brillault (@ashbrillault) on

Clayton Snyder

Hij heeft zijn lange lokken ingeruild voor een kort kapsel, maar het is 'm echt. Ethan was de jongen van onze dromen, inclusief zijn liefde voor spaghetti. Hij heeft op professioneel niveau waterpolo gespeeld, maar is tegenwoordig weer aan het acteren. Ook geeft hij net als Hallie acteerlessen. 

 

idk about you guys but i’d DEFINITELY eat carbs if ethan craft bought them for me

A post shared by miss 2005 (@misss2005) on

 

Motivated. Chill, but motivated. 🤙🏼

A post shared by Clayton Snyder (@heyclaytron) on

Door deze lijst willen we het ASAP op Netflix, wie nog meer?

 

Since I just moved I've uncovered many of👆#ThrowBacks

A post shared by Lalaine Vergara (@thelalaine) on

Lees ook: Zo ziet de cast van Dr. Quinn er nu uit