De meest gênante dingen die ooit gebeurden tijdens awardshows

Celebs door Miranda

Awardshows. Beter bekend als: glitter and glamour, rode lopers, (veel) hectiek, prachtige jurken én honderden flitsende camera’s. Heer-lijk. Met name wanneer er door de hectiek iets niet gaat zoals gepland. En dat is precies wat we met je willen delen. Geniet ervan! 

1. Jennifer Lawrence

Ai, ai, ai Jennifer… Wanneer ze in 2013 hoort dat ze de categorie ‘Best Actress’ gewonnen heeft, lijkt niets haar meer tegen te zitten. Totdat ze naar het podium loopt. Ja... je kunt het waarschijnlijk wel raden.

Mocht je je afvragen of het haar in 2014 beter af is gegaan… Nope:

2. Brandon Block

Bij 2:19 barst de hel los. Vrienden van de Celebrity Big Brother-ster hadden hem wijs gemaakt dat hij gewonnen had. En dus stond hij (onterecht) op het podium, waarna er nog een leuke ruzie ontstond. Ongemakkelijk? Dat zeker.

3. Emma Stone

Dit ‘ongelukje’ is inderdaad nog heel recent. Tijdens de Golden Globes in 2017 won filmregisseur Damien Chazelle met zijn film La La Land de prijs voor ‘best screenplay’. Emma Stone was helemaal klaar om hem  te feliciteren, maar liep een pijnlijk blauwtje op…

4. Hugh Laurie

Ook ongemakkelijk tijdens de Golden Globes 2017: Hugh Laurie die Tom Hiddleston volledig laat hangen… Oeps.

5. Lady Gaga

Dat Lady Gaga een diva is, dat wisten we al wel. Maar dit bewijst het toch maar weer. Best pijnlijk, Leo.

6. Madonna

We zien wel eens vaker artiesten een aardige smakker maken. Maar dit… auch

7. Kanye West

Oh my… Tijdens de VMA's in 2009 is Kanye het er niet helemaal mee eens dat Taylor de award wint. Oké, redelijke understatement. Hij is er zo erg op tegen dat hij het podium op komt om iedereen persoonlijk te vertellen dat Beyoncé had moeten winnen. Haar reactie? Goud waard.

8. La La Land

Wat er hier gebeurde, is wel heel gênant. Er werd gezegd dat La La Land de prijs voor Best Picture gewonnen had, maar niets bleek minder waar... Heftig.

Lees ook: De zeven raarste eisen van Mariah Carey ooit

Beeld: YouTube