Zo ziet de cast van Dr. Quinn er nu uit

Celebs door Laura

Eén van de beste vrouwelijke rolmodellen uit de jaren 90 was zonder twijfel Dr Quinn uit de gelijknamige televisieserie. Een dokter die haar vrouwtje stond in de stoere mannenwereld van het Wilde Westen. Loved it! En dan die kléééding en niet te vergeten de zoetsappige romance tussen Quinn en Byron Sully. De serie is al een tijdje van de buis, maar niet uit het hart. Hoe zou het nu, twintig jaar later, zijn met de cast? Wij zochten het op.

 

The best vintage hipsters from the post civil war era 🙌🏻 #thebeginning #drquinn #janeseymour #joelando #byronsully #michaelaquinn

Een bericht gedeeld door Making Dr.Quinn Medicine Woman (@makingdqmw) op

 

Happy birthday Joe! We all love you! ❤️🤗 #bestfriends

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Jane Seymour en Joe Lando

Na al die jaren zijn de twee nog steeds goede vrienden. Hoofdrolspeelster Jane Seymour (66) lijkt geen spatje ouder en is nog steeds jaloersmakend mooi. Bij Joe Lando (56) hebben zijn signature lange, donkere haren uit Dr. Quinn plaatsgemaakt voor een korter, grijs kapsel. Onherkenbaar is-ie! Sinds het einde van de serie in 1998 heeft het stel nog samen gespeeld in meerdere Dr. Quinn-films. Jane Seymour is uitgegroeid tot A-list actrice met tientallen films en series op haar cv. Joe Lando heeft ook een indrukwekkend repertoire, maar staat tegenwoordig minder in de spotlights dan zijn tegenspeelster. In 2012 speelde hij een grote rol in de serie The Secret Circle.

Lees ook: Zo staat het leven voor alle originele Jersey Shore-leden er nu voor

 

#emma #charlottechatton #drquinn #drquinnmedicinewoman #drquinnfemmemedecin #chadallen #matthewcooper

Een bericht gedeeld door Dr Quinn (@drquinn95) op

dr quinn 

 

#emma #charlottechatton #drquinn #drquinnmedicinewoman #drquinnfemmemedecin

Een bericht gedeeld door Dr Quinn (@drquinn95) op

Charlotte Chatton en Chad Allen 

Chad Allen (43) speelde Matthew, de oudste van de pleegkinderen van Dr. Quinn. Voor de jongere kijkers was hij dé hunk van de serie. Na de serie kreeg hij daarom veel gastrolletjes, waaronder in Charmed, Cold Case en General Hospital. Charlotte (42) speelde Emma, het liefje van Matthew. Ze verscheen in Titanic en nog wat kleine filmprojecten, maar sinds 2001 werkt ze voornamelijk achter de schermen.

 

#drquinn #drquinnfemmemedecin #drquinnmedicinewoman #lorenbray #marjoriequinn #orsonbean #alleymills

Een bericht gedeeld door Dr Quinn (@drquinn95) op

Orson Bean

De acteur (89) komt vast jaren later bekend voor. Orson is een veteraan op acteergebied. Al voordat hij Loren Bray was in Dr. Quinn had hij in tientallen films gespeeld. Ondanks zijn leeftijd zit Orson nog steeds in the bizz! De laatste jaren heb je hem misschien gezien in onder andere Desperate Housewives, Modern Family en How I Met Your Mother. Ook hij speelde in de Dr. Quinn-sequels. 

Lees ook: Zo ziet de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes er nu uit

 

Beeld: iStock, YouTube, Brunopress