Beauty / Haar
Haar

Deze real-life Rapunzel heeft het mooiste haar ooit

Reageer1 0

Als we de reclames van haarverzorgingsmerken zien kun je vaak niet geloven dat je haar er echt zo uit kan zien. Tóch kan het, want deze Russische vrouw heeft het mooiste, en vooral langste haar dat wij ooit hebben gezien. Terwijl het niet altijd zo is geweest. De foto’s bewijzen dat ze tegenwoordig de naam Rapunzel eer aandoet. 

Ziekte

Het haar van Anastasia heeft er niet altijd zo uitgezien. Toen ze 18 werd kreeg ze de diagnose van Alopecia, een ziekte die zorgt voor haaruitval. Dit gaf Anastasia een enorme deuk in haar zelfvertrouwen, maar ze gaf niet op. Nu, op haar 23e, is haar haar mooier dan ooit tevoren. 

Haarroutine

Ze heeft samen met een haarspecialiste een compleet nieuwe haarverzorgingsroutine gekregen, om haar haar te versterken. Ze heeft hier zoveel over mogen leren, dat ze tegenwoordig ook zelf een specialist is in de behandeling van haaruitval. Op haar Instagramaccount geeft ze tientallen tips voor het verzorgen van je haar. Op deze manier heeft ze al bijna een half miljoen volgers gekregen.

Een paar van haar tips zijn:

  • Nooit je haar stijlen of krullen
  • Föhn je haar pas wanneer het voor 60% al droog is
  • Gebruik een masker met keratine na elke wasbeurt
  • Let op welke kam je gebruikt, haar favoriet is de Tangle Teezer

Lees ook: 5 dingen die je nooit met nat haar moet doen

Wat vinden jullie van de lange lokken van Anastasiya? 

Lees ook: Say what?! Zo vaak knipper je per dag

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem 03 januari om 18:33 bewerkt

    Wij hebben hier ook zo'n Rapunzeltje! Ze is 9 en heeft ook zulk lang haar. Nog een belangrijke tip is dat ze het elke dag in een vlecht draagt. Als we ergens naartoe gaan, gaat het los en heeft ze veel bekijks. Laatst wilden we het weer eens laten knippen maar we konden geen gespleten punten ontdekken! Deze tijd, waarin je een sjaal draagt, is wel onhandig want de nekharen raken dan door de wrijving in de klit. In Heerhugowaard heb ik trouwens een vrouw zien lopen met nog langer haar dan de Rapunzel uit het artikel. Maargoed, het belangrijkste is natuurlijk dat je iets kiest wat bij je persoon en bij de kwaliteit van je haar past!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen