Seks & relaties / Seks
Seks

Sekshoroscoop van januari 2018

Wat hebben de erotische sterren deze eerste maand van het jaar voor jou in petto? Wordt het een maand boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze januari tussen de lakens kunt verwachten in onze sekshoroscoop.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

De feestmaand is voorbij en de kilo’s die jij jezelf eraan hebt gegeten wil je zo snel mogelijk weer kwijtraken. En jij weet wel hoe! Tussen de lakens is voor jou de fijnste plek om die gourmetcalorieën te verbranden. Heb je geen vaste partner? Genoeg swipetime op Nieuwjaarsdag: jij begint het nieuwe jaar met een kersverse fuckbuddy. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen, deze maand krijg je nogal seksuele vibes door van een Ram of een Leeuw uit jouw directe omgeving. Misschien is het je partner, maar het kan ook heel goed uit onverwachte hoek komen. Vanaf de 23e kan hij of zij jouw leven flink doen schudden… 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Knallend het nieuwe jaar in: dat is jouw motto voor deze maand. Toch lijkt jouw missie te mislukken, als jouw beoogde bedpartner het een beetje af laat weten. Gelukkig heb jij nog een vibo in je nachtkastje die jou januarimaand heter kan maken dan welke partner dan ook.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Januari wordt een sensuele maand voor jou, Stier. De orgasmes vliegen je om je oren en je lijkt er geen genoeg van te krijgen. Lang leve de vibo’s: zelfs tijdens je menstruatie kleuren niet alleen je broekjes, maar ook je wangetjes rood. Een echte schipster bevaart haar eigen rode zee, niet waar? Ship ahoy!

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Voor Tweelingen belooft het een romantische maand te worden. Heb je een relatie? Tussen jou en je partner is er na de drukke feestdagen eindelijk weer rust in de tent, waardoor je de aandacht weer op elkaar kunt richten. Vrijgezel? De romances vliegen je om de oren en je hebt de kandidaten voor het uitkiezen. Geniet van deze luxe en neem het er lekker van!

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Je bent er even klaar mee, Kreeft. Na alle nieuwjaarswensen ben jij even mensenmoe en toe aan wat tijd met me, myself and I. Met het goede voornemen om beter voor jezelf te zorgen, trek jij jezelf terug met je vibo vriendje. Wat knus kaarslicht en een muziekje erbij en niets staat jou en een exploderend orgasme nog in de weg. 

Lees ook: 7 mindblowing feitjes over je clitoris

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Na een stille en stoffige decembermaand op seksueel gebied ben jij wel weer ready voor wat actie tussen de lakens. Je duikelt een hete kandidaat op en sleurt diegene mee naar je huis. De passie bouwt flink op als jullie op bed liggen te zoenen, totdat je iets warms op je buik voelt. Oeps… 2018 is in ieder geval spetterend van start gegaan.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Maagd, jij bent deze feestdagen lekker losgegaan. En dan bedoelen we niet in de slaapkamer, maar eerder aan de eettafel. Geen maaltijd was jou te groot en je veegde de hele tafel leeg. Die calorietjes kunnen nu wel de nodige verbranding gebruiken, dus hop hop, aan het werk jij! En nee luilak, in standje zeester kom je er niet.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Lieve Weegschaal, afgelopen jaar heeft iemand op jouw hart getrapt. Maar treur niet langer. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen om te sjansen. In de eerste week van 2018 stuit je al op een potentiële, nieuwe liefde waar je bloed sneller – en meer zuidelijk – van gaat stromen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Het is niet de glühwein, je krijgt het echt heel warm van die knapperd op het Oud en Nieuw-feestje. Raap je moed bij elkaar – of drink het in - en maak een babbeltje met deze smaakmaker. Wie weet luid je het nieuwe jaar in met je eigen vuurwerkshow. Wink wink.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Jij weet helemaal hoe je 2018 gaat aanpakken. Jouw goede voornemen is om een bezem door je spreekwoordelijke slaapkamer te halen. Alle losse scharrels en 'fuckboys of -girls' stuur jij de laan uit. Geen booty calls of spelletjes. Het is tijd voor iets serieus. Verwacht niet dat ze meteen bij bosjes voor je neervallen. Dat kost wel tijd, dus heb geduld Boogschutter. Tot die tijd zul je je eigen knop moeten poetsen.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Kerstkind dat je bent, ben jij dol op de energie van de feestdagen. Nu de kerstbomen, feestslingers en lampjes langzaam aan verdwijnen, dooft ook het vuurtje tussen je benen. Van de vanzelfsprekende passie uit december blijft weinig over. Er zit niks anders op dan je mouwen op te stropen, een peper in je eigen achterste te steken en zelf hitte in de slaapkamer te creëren.

Lees ook: De leukste speeltjes voor stelletjes