Deze kerstfilms staan op Netflix

Vrije tijd door Miranda

Met de kerstdagen op komst is het tijd om alle vrije uurtjes te besteden aan het kijken van kerstfilms. En hoe cliché ze ook zijn, je houdt er (bijna) altijd een goed gevoel aan over. Daarom hebben wij de kerstfilms die op Netflix staan op een rijtje gezet. Succes met je kerst-marathon!

1. A Christmas Prince

Een journaliste wordt naar het buitenland gestuurd om een verhaal maken over een prins die koning wordt. En natuurlijk worden ze verliefd. Ondanks dat het verhaal nogal cliché is, is het een heerlijke kerstfilm.

2. The spirit of Christmas

Met kerst in de aantocht gaat advocate Kate Jordan naar Vermont om de verkoop te regelen van een hotelletje. Ze wordt daar echter verliefd op een ontzettend knap, maar vervloekt spook. Samen proberen ze het mysterie op te lossen.

3. Christmas with the Kranks

Vader Luther Krank, Moeder Nora Krank en dochter Blair zijn een doodgewoon gezin in een doodgewone straat. Wat hen te wachten staat, is echter alles behalve doodgewoon.

4. Deck The Halls
Steve wil een rustig leventje leiden in het kleine plaatsje waar hij woont, maar zijn nieuwe buurman Buddy heeft andere plannen vooral als het gaat om Kerstmis.

5. How Sarah Got Her Wings

Als een goede Samaritaan vlak voor kerst overlijdt in een ongeluk, stuurt een hemelse vergissing haar perongeluk als engel terug om iets recht te zetten.

6. I’ll Be Home For Christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wile en zaak afronden en kerst vieren met haar dochter, maar haar plannen vallen in duigen als haar ex-man opeens terugkomt.

7. Bad Santa

Een stel criminelen vindt een genial manier om een flinke wat geld te behalen. Gewoon doen alsof je de kerstman bent in een winkelcentrum en sla je slag na sluitingstijd…

8. A Wish For Christmas

Nog zo’n heerlijke kerstfilm. Sara heeft maar één wens deze kerst: voor zichzelf opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur.

9. Christmas Inheritance
Deze kerstfilm staat nog maar nét op Netflix. De hoofdrolspeelster, Eliza Taylor, is onder andere bekend van de serie 'The 100'. Ze speelt een verwend meisje dat opgegroeid is in de stad. Om het bedrijf van haar vader over te nemen, moet ze een klus doen. Ze moet het stadje bezoeken waar haar vader vandaan komt. Terwijl ze hier is leert ze hoe het is om hard te werken en anderen te helpen.
Al met al nog genoeg kerstfilms die we moeten kijken. Vervelend? Zeker niet.