De leukste kerstfilms die jij waarschijnlijk nog niet hebt gezien

Vrije tijd door Julia

Volgende week is het weer kerst en dat betekent de hele dag ongegeneerd kerstfilms bingewatchen! Ben je dit jaar toe aan eens iets anders dan Elf en Home Alone - lees dan vooral verder. Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met vijf kerstfilms die jij waarschijnlijk nog niet hebt gezien.               

1. The Fitzgerald Family Christmas 

Deze film gaat over de vader van het Fitzgerald gezin. Hij heeft het gezin 20 jaar geleden alleen gelaten, maar wil nu terugkomen met kerst. Dat levert veel hectische momenten op. 

 

2. Happy Christmas

Nadat Jenny en haar vriend uit elkaar gaan, besluit ze in te trekken bij haar broer en zijn gezin. Zijn vrouw, Kelly, is het hier niet mee eens. Ze vindt Jenny maar onverantwoordelijk. Dit verandert allemaal als ze Jenny beter leert kennen..

 

3. Arthur Christmas

Ook al is dit een kinderfilm, hij is zó leuk! De animaties zijn zo prachtig dat we je deze niet willen onthouden. De kerstman is één cadeau vergeten te brengen en hij heeft nog twee uur om dat op te lossen. Spannond!

Lees ook: 25 x Deze foute kersttruien liggen nu in de winkel 2017

 

4. Becoming Santa

Weer eens wat anders, een documentaire. Hierbij volg je Jack, een man die ervan overtuigd is dat hij de kerstman kan worden. Hij heeft al overgewicht en een gebleekte baard, maar wat moet hij nog meer doen om de nieuwe kerstman te worden? 

 

5. Four Christmases

In deze hilarische film probeert een koppel tijdens kerst hun familie te ontwijken door op vakantie te gaan. Jammer genoeg zijn er geen vluchten meer beschikbaar, waardoor ze niet onder de kerstviering uit kunnen komen. Dat levert veel leuke momenten op. Zeker een aanrader als je van comedies houdt. 

 

6. A Christmas prince

Deze film heb je misschien ondertussen al gezien, maar het gaat om de nieuwe Netflix original. De film is de laatste weken erg populair, waardoor we hem toch even willen benoemen. Het verhaal is heel cheesy en voorspelbaar, maar o zo heerlijk. Het gaat namelijk om een journalist die naar het buitenland wordt gestuurd voor een artikel over een prins. Als ze die prins eenmaal ontmoet heeft, zit ze op een roze wolk. Dit klinkt als een verhaal voor de ideale cliché kerstfilm.