Wij verbleven in de allermooiste cottage en dat wil jij ook

Reizen door Laura

Een heerlijk geval van #lovemyjob: we mochten een weekendje gloednieuwe cottages uitproberen van Center Parcs. Niet zomaar ergens. Nee… in het gigantische park Les Trois Forêts in Frankrijk. Alvast een waarschuwing: je gaat heel jaloers worden van de foto’s!

cottage

De mooiste cottage ooit

Wij mochten een weekendje overnachten in de nieuwe ‘Exclusive’ cottages. Op de uitnodiging stond natuurlijk al het een van ander. Toen we binnenstapten viel ons mond letterlijk tot op de (verwarmde) vloer. Het interieur was het meest stijlvolle wat je ooit hebt gezien in een vakantiehuisje. Een luxe keuken, moderne en comfortabele meubels in natuurtinten met een pop of geel. De masterbedroom had natuurlijk een gigantisch bed met het zachtste matras ooit gemaakt. De badkamer had dubbele wastafels, een regendouche en een whirlpool. Als kers op de taart had de cottage een privé (!) sauna naast het terras.

center parcs

Van alle luxe voorzien

De Exclusive cottage ziet er niet alleen uit als een luxe hotel, het heeft ook dezelfde voorzieningen gekregen. Denk aan roomservice, dagelijkse huishouding en een exclusieve lounge op steenworp afstand. Voor ons werden ook elke ochtend verse broodjes aan de deur bezorgd. Dat is nog eens fijn wakker worden!

Voor ons huisje stond ook een golfkarretje geparkeerd die wij het hele weekend mochten gebruiken. Normaal gesproken betaal je hiervoor, maar omdat wij uitgenodigd waren kregen we het als een cadeautje. Maar geloof ons, dat was echt geen overbodige luxe gezien de grootte van het park.

Paradijs voor gezinnen

Les Trois Forêts is met ruim 4,3 vierkante kilometer het allergrootste Center Parcs van Europa. Er is (slaap)plek voor bijna 6000 gasten. Er valt dan ook zoveel te beleven dat je het terrein niet af hoeft. Een gigantisch subtropisch zwembad, het nieuwe activiteitenpaleis ZEplace, kinderboerderij, overal speeltuinen en activiteiten. Dus als je kids hebt, zijn die de hele dag wel zoet!

Midden in het park is een bos, groot genoeg om een paar uurtjes in te slenteren. Daarnaast wordt er momenteel een modern spa-centrum gebouwd van Deep Nature.

Thema cottages

Naast de Exclusive Cottages zijn er meer nieuwe huisjes gebouwd die we mochten bekijken. Het gaat om cottages met het thema: sprookjes, avontuur en bosdieren. Perfect voor gezinnen met jonge, fantasierijke kinderen.

Lees ook: Citytrip: De 8 leukste steden om te bezoeken in de herfst