Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Kadoneren: kerstcadeau met een bijzondere boodschap

Weet je nooit zo goed wat je wilt hebben voor je verjaardag of kerst? Heb je al genoeg mokken, sokken, geurtjes en fotolijstjes en vind je het alleen maar zonde van het geld? Wij kennen de perfecte oplossing voor mensen zonder verlanglijstje: kadoneren voor KWF. Yes: jouw cadeau is een donatie voor het goede doel.

kerstcadeau

Bij steeds meer verjaardagen, feestjes en jubilea staat er een kadoneerbox op de tafel. Het idee achter kadoneren is simpel: in plaats van een cadeau doneren je gasten geld aan KWF. Elke euro telt, dus je kunt natuurlijk ook vragen aan je vrienden en familie om iets extra's naast een klein cadeautje te doneren. 

Via de website van KWF kun je een box aanvragen. Je vindt er ook de instructies om het door jou ingezamelde geld op te sturen. je kunt ook een online Kadonatie-pagina maken, zodat geld direct gestort kan worden. Met het bedrag steun je de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker.

Kortom: het bezorgt jou én je gasten een goed gevoel en je doet wat voor je medemens. Is dat niet waar kerst allemaal om draait?

Lees ook: De leukste kerstcadeaus voor iedereen die gek is op Disney