6 x de perfecte kerstcadeautjes voor alle moeders die zeggen dat ze niets willen

Cadeaus & hebbedingetjes door Miranda

Kerst: gezelligheid, samen zijn, lekker eten en… cadeautjes. Dat laatste is iets wat aardig wat stress kan opleveren. Want wat moet je kopen?! En al helemaal voor je moeder die altijd maar blijft zeggen dat ze niets nodig heeft… Om iets van deze stress weg te nemen, hebben wij de zes beste kerstcadeautjes voor je moeder op een rijtje gezet. Altijd handig.

1. Een speciale kaars

Van een lekkere kaars kan iedere vrouw genieten tijdens de winterdagen. En deze kaarsen van Henri Bendel hebben de lekkerste wintergeuren: pepermunt, koekjes, kruiden én het beste van allemaal… champagne.

Henri Bendel, €23,44

2. Aria travel kit

Voor de moeders die houden van reizen is dit een perfect cadeau. Deze travel kit zorgt ervoor dat iedere vlucht een feestje wordt. In het tasje bevindt zich onder andere een moisturizer, tandenborstel, sokken en oordoppen. Daarnaast is het tasje ook ontzettend schattig.

Aria, $79

3. Head duo kit

Wanneer je moeder vaak last heeft van hoofdpijn is dit nauurlijk een geschenkje uit te hemel. Deze head duo kit zorgt er, naast ontspanning voor het hoofd, ook voor dat verzuring van je schouders wegtrekt. Er zit een pepermunt olie bij die je op je voorhoofd en nek kan smeren, wat er voor zorgt dat je moeder optimaal kan relaxen. Top!

Saje, $22.95

4. Sloffen

Dit is waar je moeder in de wintermaanden écht wat aan heeft. Een mooi, warm paar sloffen zorgt ervoor dat ze niet met koude voeten hoeft te kampen.

Minnierose, $158

5. Een cadeaukaart voor een restaurant

Dit is natuurlijk ideaal wanneer je eigen kookkunsten niet geweldig zijn. En wanneer je dit doet je bij haar lievelingsrestaurant, kun je de plank niet misslaan.

6. Een mooi kledingstuk

Neem bijvoorbeeld dit warme vest. Heel fijn voor de koude dagen én het is altijd leuk om een kledingkast uit te breiden. Win-win situatie!

Nordstorm, €103,38

Veel succes met shoppen!

Lees ook: Een goed cadeau geven of krijgen: hoe doe je dat eigenlijk?