Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Je wilt dit: het eerste Bob Ross-bordspel

Reageer 0

Als wij zeggen 'happy little trees' en 'almighty mountains', dan zeggen jullie natuurlijk gelijk... Bob Ross. Wie is er niet chill geworden van het kijken naar het programma The Joy of Painting van deze cultheld? Baal je ook dat je nooit echt hebt leren schilderen zoals Bob dat kon? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is nu namelijk een heus Bob Ross-bordspel waarmee je eindelijk leert hoe je mistakes in happy little accicidents verandert.

Lees ook: Hebben! De ultieme foute kersttrui voor jou en je beste vriendin

Schilderen tegen de grootmeester

Bob Ross overleed in 1995, maar zijn schildershow werd gelukkig nog vaak op internationale televisie uitgezonden. Fans kunnen hun hart ophalen met het nieuwe bordspel rondom de visie van Bob, namelijk dat iedereen kan schilderen.

Het spel heeft de toepasselijke naam The Art of Chill gekregen. In het bordspel speel je als het ware tegen de held zelf. Het doel is om zo goed en snel mogelijk happy little trees en almighty mountains te schilderen waarmee je zogenaamde 'chill points' kan verdienen. Als je het schilderijtje sneller dan Bob Ross afhebt, win je! 

Het spel is via Amazon verkrijgbaar voor 33 dollar. Leuk om te geven of te krijgen voor Sinterkerst!

bob ross bordspel

via GIPHY

Lees ook: 10 x de leukste Sinterklaascadeaus onder 10 euro

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen