Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Dronken aan de yoga: 'Tipsy Yoga' is nu een ding

Reageer 0

Fan van yoga en ook niet vies van een wijntje? Op naar New York dan, waar 'Tipsy Yoga' een ding is. Ongelofelijk? Toch bestaat het, want volgens yoga-instructrice Eli Walker doe je die downward dog een stuk beter met een flinke neut achter je kiezen.

Open bar

Daarom introduceert Walker yogalessen in een ruimte waar ook een open bar te vinden is. Je mag zoveel drinken als je wilt in die bar, met de voorwaarde dat je wel meedoet met de yogales. Het idee ontstond toen Eli Walker in haar omgeving merkte dat mensen wel aan yoga wilden doen, maar zichzelf niet flexibel genoeg vonden of bang waren dat het er stom uit zou zien in een groep. 

Flexibel

En dat niet alleen: volgens de instructrice helpt een slokje ook mee aan een flexibelere manier van beweging. Zo zou je met een glaasje op makkelijker je tenen aan kunnen raken dan zonder, als we een van de tevreden deelnemers mogen geloven. Heb je wel zin in yoga en een wijntje, maar niet zozeer in alcohol? De dames van Girls Who Drink organiseren Wine Yoga, waarbij er alcoholvrije wijn geschonken wordt. 

Lees ook: Goat Yoga: aan de yoga met geitjes

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen