Lifestyle / Eten
Eten

Geen inspiratie voor het kerstdiner? Dit is de ideale oplossing!

Kerstmis is een van de mooiste tijden van het jaar. Waarom? Omdat het meestal draait om de leukste bezigheid ooit, namelijk: eten. Maar wát gaan we eten met kerst? Dat is elk jaar weer de grote vraag. HelloFresh heeft de oplossing voor iedereen dit deze kerst lekker, gezond én gevarieerd wil eten zonder al te veel gedoe.

hellofresh kerstbox

Kerstbox van HelloFresh

De speciale Kerstboxen van HelloFresh zijn weer te koop! Héél handig als je niet zo goed weet wát je wilt eten met Kerst, of als je liever gaat voor gemak zónder er op kwaliteit van het eten achteruit te gaan. 

De Kerstbox komt uit in drie verschillende versies: Original (3 gangen), Veggie (vegetarische recepten, 3 gangen) en Deluxe (4 gangen). Daarnaast heeft HelloFresh ook de Gourmetbox, een pakket vol met lekkere gourmet-spulletjes waar jij en je familie de hele maand van kunnen genieten, omdat de box in december meerdere keren besteld kan worden. En het mooie is: iedereen kan de Kerstbox en de Gourmetbox kopen, dus ook als je geen abonnement op de normale boxen van HelloFresh hebt.

Lees ook: Dit wordt dé foodtrend van 2018

via GIPHY

Wijnbox

Daar blijft het niet bij. Bij een heerlijk kerstmaal hoort natuurlijk een lekker wijntje en een kaasplankje om de avond af te sluiten. Ook dat maakt HelloFresh gemakkelijk voor je. Naast de Kerstbox kun je ook een kaasplankje en bijpassende Wijnbox kopen. In de wijnbox zitten drie flessen: cava, wit en rood.

Bestel de Kerstboxen

Let op: bestel de Kerstbox vóór 18 december om deze op 23 of 24 december thuisbezorgd te krijgen. De Gourmetbox is van nu tot en met 27 december te bestellen en wordt bezorgd tussen 2 en 31 december. Bestel de boxen op hellofresh.nl.

Wees er snel bij, want op = op!

Lees ook: Hebbon! Er is nu kaas met frambozen en prosecco-smaak