Seks & relaties / Seks
Seks

De leukste speeltjes voor stelletjes

Een Tarzan of bulletvibrator ligt misschien al een tijdje in jouw nachtkastje, maar wist je ook dat er heel veel leuke speeltjes zijn voor jou én je partner. Jazeker, sekstoys om echt samen te gebruiken. Ben je nog maagd op het gebied van volwassen speelgoed voor twee? Wij geven je een snelle stroomcursus.

speeltjes stelletjes

First things first. Je vraagt je je misschien af waarom je samen een speeltje zou willen gebruiken. Met zijn tweeën iets nieuws ontdekken maakt jullie band sterker én dat zorgt automatisch meer spanning. Want nieuw = altijd spannend. Bovendien zorgen al die extra stimulaties voor dubbel zoveel genot. Wat wil je nog meer?

Spannende spelletjes

Zin in een opwindend spelletje? Bij EasyToys zijn er tientallen spellen, speciaal voor koppels die elkaar op nieuwe manieren willen leren kennen. Praten over wat je wil in bed kán behoorlijk ongemakkelijk zijn. Een erotisch spel is de ideale manier om uit de sleur te komen en op een makkelijke en speelse manier te ontdekken wat jullie leuk en lekker vinden tussen de lakens. Van prikkelende vragen tot hands on opdrachten: voor ieder stel is er wat wils. 

Lees ook: Relatiecoach onthult: doe dit iedere dag zes seconden voor een goede relatie

Duo-vibrator

Willen jullie niets liever dan samen tot een hoogtepunt komen? Een duo-vibrator is het speeltje voor jullie. Dit slimme apparaatje is speciaal gemaakt om koppels handsfree te laten genieten. De duo-vibrator heeft een U-vorm met een krachtige trillingen in beide uiteinden. De vrouw brengt het speeltje in (met glijmiddel, natuurlijk) waardoor zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd wordt. De man gaat dan bij haar naar binnen. Het speeltje kan met een afstandsbediening bediend worden zodat je je handen grotendeels vrijhoudt voor andere dingen...

Dit speeltje is niet alleen heel geschikt voor het ontdekken van nieuwe hoogtes tijdens de seks. Gezien de toy ook voorzien is van afstandsbediening en een app kun je hier tijdens het voorspel én op verre afstand ook oneindelijk veel plezier mee beleven.

Duo-vibrators worden door meerdere merken gemaakt, maar We-Vibe is veruit de populairste. Je moet nét even dieper in de buidel tasten dan voor goedkopere exemplaren, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. In de speciale mobiele app kun je het speeltje bedienen en zelf een patroon van ritmes en intensiteit bepalen en deze laten 'afspelen'. 

Wees gerust, duo-vibrators zijn ook te koop vanaf ongeveer twintig euro. Op EasyToys vind je een groot aanbod, voor de grote en kleine portemonnee. 

stelletjes speeltjes

Penisring

Een penisring, ook wel cockring genoemd, heeft niet bepaald een positieve reputatie bij vrouwen. Geheel onterecht, want dit speeltje biedt juist veel voordelen voor vrouwen die het zeker de moeite waard maken om eens uit te proberen. Hebben we je nieuwsgierig al geprikkeld? Wij leggen uit... Een penisring wordt - surprise, surprise - door de man gedragen, maar hij is niet de enige die ervan profiteert. De strakke ring zorgt er namelijk voor dat zijn stijve harder blijft, waardoor hij het langer uithoudt in bed. Verder zijn veel penisringen voorzien van een kleine bulletvibrator. Dit vriendje trilt bij elke stoot tegen de clitoris bij de meeste seksposities én vergroot dus flink haar kansen op een hoogtepunt. Win-win-situatie dus!

Penisringen zijn er in alle vormen, maten en kleuren: neem een kijkje op EasyToys.

speeltjes stelletjes

Lees ook: Wat fantaseren over een ander tijdens de seks zegt over je relatie