Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

In dit Parijse restaurant kun je poedelnaakt dineren

Vind jij het heerlijk om in je blootje door je huis te paraderen of geniet jij van naakt ronddartelen op het nudistenstrand? Dan is dit echt iets voor jou: in dit Parijse restaurant kun je namelijk poedeltjenaakt dineren. 

Een vorkje prikken in je blootje

Het initiatief voor het nudisten restaurant komt van de tweelingbroers Mike en Stéphane Saada. Ze werden geïnspireerd door het succes van de naaktrecreatieplek in het Parijse park Bois de Vincennes. En animo zal er zeker zijn, want Frankrijk telt zeker twee miljoen naturisten.

Koks ook bloot?

Ik hoor je denken: moet je daar dan naakt naartoe!? Wees gerust, je hoeft niet als potloodventer over straat en mag keurig aangekleed aankomen en vertrekken. Bij aankomst strip je uit je kleding die je in een kluisje opbergt. Vervolgens ga je in je blootje aan tafel zitten om te genieten van een heerlijk diner. Fun fact: voor de hygiëne zit een hoes om je stoel die bij elke nieuwe gast wordt verschoond. De koks en bedienend personeel wandelen niet in hun blootje door de zaak heen. Zij dragen wel gewoon kleding. 

Lees ook: Hilarisch! Deze journalist fotografeert alle Chinese restaurants in Nederland

Pottenkijkers

Wil je zelf niet naakt dineren, maar wel even naar binnen gluren? Vergeet het maar. De ramen zijn afgeschermd met gordijnen, zodat het geen aapjeskijk festijn wordt. Misschien leuke inspiratie voor het dateprogramma First Dates?

Lees ook: First dates: Dingen die je beter niet kunt zeggen op de eerste date