Te leuk: deze schoenen zijn er in zóveel kleuren dat er altijd iets tussen zit

Fashion door Michelle

De zoektocht naar de perfecte schoen kan soms eindeloos zijn. De perfecte schoen, maar ze lopen niet lekker. De juiste kleur, maar de hak is te hoog. Precies wat je zoekt, maar net niet in jouw maat. Herkenbaar? Voor hoofdredacteur Michelle een everlasting struggle totdat ze Noë ontdekte: deze schoenen worden in 88 verschillende kleuren gemaakt en er zit dus altijd iets moois tussen. 

Hak of geen hak

Van pump tot enkellaars en van hoge hak tot laag hakje: je weet precies waar jij naar op zoek bent. Maar dan wél graag in de perfecte kleur en in de juiste uitvoering. Zo ben ik met mijn 1.85 meter al lang genoeg en hoef ik niet perse een hoge hak onder mijn voeten. Maar ik was wél op zoek naar iets netjes. Bij Noë vond ik een lage veterschoen met een puntige neus. Geen hoge hak waardoor ik het plafond zou koppen, maar wel netjes en tof genoeg voor de wat chiquere gelegenheden. 

Glitter galore

Ik kon vervolgens zelf kiezen in welke uitvoering ik deze schoen wilde hebben. Uiteindelijk ging ik voor zwart. Misschien niet de meest spannende keuze, maar dan was ik er wel verzekerd van dat ik ze vaak zou dragen. En om het niet helemaal voorspelbaar te maken, koos ik voor glitters. Heel. Veel. Glitters. Zeg nou zelf: zijn ze feestdagen-ready or what?! 

Kwaliteit

Oh, en ook niet onbelangrijk: de schoenen zijn van goede kwaliteit en dat voel je. Niet alleen door het materiaal, maar ook door de manier waarop ze lopen. Tipje van de redactie dus: Noë

via GIPHY