8 x de meest bijzondere tattoos die BN’ers lieten zetten

Fashion door Roos

Je wekelijkse dosis tattoo inspo staat weer voor je klaar! Deze Tattoo Tuesday staat geheel in het teken van de bekende en de minder bekende tattoos die de lichamen van BN'ers sieren. Het lijkt met name populair om de liefde te vieren door namen of initialen te vereeuwigen op je lijf. Wij hebben de meest bijzondere voor je op een rijtje gezet.

 

1. Arie Boomsma

Nog maar pasgeleden hebben Arie Boomsma en zijn vrouw Romy hun kersverse zoontje Mozes Wolf verwelkomd. De presentator laat deze uitgelezen kans voor een nieuwe tatoeage natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. En zijn vrouw? Die ziet groen van jaloezie. 

 

Mozes Wolf.

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

 

2. Yolanthe Cabau Sneijder

Ook Yolanthe en Wesley zijn apetrots op hun kroost en dat laten ze met alle liefde voor eeuwig vastleggen op hun lichaam. Yolanthe subtiel met 2 X'jes achter haar oor. Wesley wilde iets groter uitpakken en zette Xess Xava op zijn gehele onderarm. 

 

XX ❤️ Xess Xava

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

 

Blessed with this little happy one 😎😎

A post shared by Wesley Sneijder (@sneijder10official) on

Lees ook: 14 x de mooiste tattoos aan de zijkant van je borst - Tattoo Tuesday 

 

3. Daphne Deckers

Daphne Deckers liet een olifantje met haar dochter.

 

Aftellen tot Emma weer eventjes thuiskomt uit Amerika 💕🐘 #olifantjeinhetbos @emmadeckers

A post shared by Daphne (@daphne_deckers) on

 

4. Wendy van Dijk

Wendy en haar broer Mike lieten 'papa' in het Tibetaans op hun onderarm zetten. 

 

5. Patricia Paay

Samen met haar dochter Christina reisde Patricia af naar het koude Moskou voor het programma Tattoo Trippers. Beiden kwamen thuis met een souvenirtje in de vorm van inkt op hun lichaam. Patricia met de eerste letters van haar naam en die van haar man Robbert op haar onderarm.

Beeld: Tattoo Trippers - Veronica

Lees ook: 14 x de leukste tatoeages voor stellen - Tattoo Tuesday 

 

6. Christina Curry

Ook dochter Christina kon natuurlijk niet achterblijven nadat haar moeder in de stoel was geklommen. Het is al bekend dat ze verknocht is aan lichaamsversiering in inktvorm, dus het is niet opmerkelijk dat zij meerdere tattoos mee naar huis heeft genomen. Op haar arm liet ze гей zetten, wat 'gay' in het Russisch betekent. Ook liet ze haar konijn Mr. Lettuce op haar been zetten.

 

7. André Hazes Jr.

We weten allemaal dat ook André niet vies is van een tattootje hier en daar. Toch heeft hij nog geen tatoeage ter ere van zijn zoontje. Die komt er wel hoor, liet hij eerder aan Shownieuws weten: ”Ik wil iets op mijn hart, maar ik weet nog niet hoe. Het doet ook zo’n pijn. Je zou het niet denken als je me ziet, maar ik vind een tatoeage laten zetten echt een hel”, aldus André. Wel heeft hij zijn geliefde Monique al laten vereeuwigen in zijn nek. 

 

Voor het leven getekend!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

8. Monica Geuze

Ook Monica Geuze en Kay Nambiar doen mee aan het programma Tattoo Trippers. De aflevering is nog niet geweest, maar in de preview zien we dat Monica voor een vrij zichtbare plek gaat, namelijk in haar hals. Wat het precies voorstelt kunnen wij ook nog niet helemaal ontcijferen. Wij gaan dus sowieso kijken!

Beeld: Tattoo Trippers - Veronica

Lees ook: Deze mega schattige hartjestattoos laten je hart smelten - Tattoo Tuesday