YAY! Er komt een katfestival en je wilt erbij zijn

Vrije tijd door Laura

Kattenvrouwtjes verenigd u! In Londen om precies te zijn. Volgend jaar wordt daar namelijk een heus kattenfestival gehouden. Daar wil je bij zijn!

kattenfestival

Wij dachten gelijk aan miauw-ziekoptredens of een beautysalon om onze poezenvriend te verwennen. Helaas mag je geen katten of andere dieren meenemen. Eigenlijk logisch, anders zouden er catfights kunnen ontstaan. Dat mag de pret niet drukken. De website schrijft dat Catfest een festival wordt waar katten en de bijbehorende popcultuur gevierd worden. 

Lees ook: Dit zijn de 10 duurste kattenrassen ter wereld

Alles in katthema

Op het festival zijn er kraampjes waar je alles voor je poezenbeest kunt kopen. Snoepjes, accessoires, speelgoed et cetera, et cetera. Maar er is ook een gedeelte waar je op groot scherm kattenvideo’s kunt kijken en er zijn lezingen over katten om te volgen. Al het eten en drinken is geheel in thema en er zijn ook shops waar je kleding en kunst met katten erop kunt kopen. 

Gelukkig zijn er wel katten te zien tijdens het festival te zien. Zo is er een ‘Meow Parlour’ waar bezoekers kittens kunnen knuffelen en adopteren. Wat wil je nog meer?!

Klinkt purrrrfect! Catfest vindt 14 juli 2018 plaats, zet het alvast in je agenda! 

Lees ook: Zien! De volledige IKEA-collectie voor huisdieren