Lifestyle / Media
Media

Kijkers woest over pestgedrag in Holland's Next Top Model

Reageer 0

Het RTL-programma Holland's Next Top Model ligt onder vuur. Kijkers pikken het niet dat deelneemster Bonita continue het slachtoffer is van kinderachtig pestgedrag van de andere deelnemers. Extra pijnlijk als je je bedenkt dat het programma door veelal tieners bekeken wordt. Op social media wordt (terecht!) geschokt gereageerd.

Bonita HNTM

Lees ook: Vrouw (21) met één arm wordt toegejuicht om Halloween-outfit met dosis zelfspot

Melkpak

De jonge en bloedmooie friezin Bonita lijkt niet helemaal in het straatje van andere deelnemers zoals Sanne en Latanya te passen en dit wordt haar constant duidelijk gemaakt. Kleine pesterijen zijn aan de orde van de dag. Een incident waarbij Bonita werd nagetekend op een melkpak ("omdat ze ook zo wit is") werd wel even aangestipt door Kim Feenstra, maar na een korte verklaring van de twee daders ("we deden het niet achter haar rug om hoor") was de kous al snel af. 

Stop Pesten Nu

Inmiddels regenen de klachten binnen bij Stichting Stop Pesten Nu, die op hun beurt contact proberen te zoeken met RTL voor een verklaring. 

HNTM heeft inmiddels zelf ook een verklaring afgegeven via hun Facebookpagina waarin ze aangeven pestgedrag absoluut niet te tolereren, maar ook in de opvolgende uitzendingen is er weinig van te zien en gaat het wanstaltige gedrag van de groep gewoon door.

Op Twitter blijven kijkers hun steun betuigen aan Bonita:

Lees ook: Zoekplaatje: Paris Jackson laat haar ‘rollen’ zien

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen