Lifestyle / Media
Media

Oeps! Game of Thrones geeft per ongeluk spoiler seizoen 8 weg

Reageer 0

Het is nog ruim een jaar wachten tot het nieuwe seizoen van Game of Thrones en het internet is wanhopig voor nieuwe informatie. Fanwebsite Watchers on the Wall hebben een van de eerste spoilers weten te ontfutselen! 

game of thrones seizoen 8 spoiler

Vorig seizoen hebben de producers van de populaire HBO-serie meerdere malen moeten dealen met gelekte details over het verloop van de serie. Er werd zelfs twee keer een hele aflevering gelekt, waarvan één keer door een fout van HBO Spanje zelf.

Lees ook: 4x kijktips voor iedereen die ook in een gat valt na Game of Thrones

Nieuwe rol

Helaas kunnen ze niet alles geheimhouden voor de fans, er moeten namelijk gewoon acteurs gecast worden voor nieuwe rollen. Hier is waar de nieuwe spoiler vandaan komt. Vorige maand stond er namelijk een oproep voor een nieuw personage online met de volgende beschrijving: “Een huurling, leeftijd 35 tot 50 jaar, omgeschreven als een gezaghebbend, fit, cool en charismatisch militair type. Hij zal in twee afleveringen van seizoen 8 verschijnen. Voor de rol is paardrijden vereist.” 

Inmiddels is bekend dat het gaat om het personage Harry Strickland en dat deze rol door Duitse acteur Marc Rissman zal worden vertolkt. Strickland is de baas van een leger huurlingen, genaamd de Golden Company. Juist, het leger dat Euron Greyjoy voor koningin Cersei heeft ingehuurd om Daenerys en haar team een kopje kleiner te maken.

via GIPHY

Re┼źnie Daenerys en Daario

De toevoeging en beschrijving van een nieuw personage is leuk te weten, maar het is op zich nog niet zo speciaal. Wat wel bijzonder is, is dat hierdoor een populaire fantheorie in duizend stukjes uiteenspat. Deze theorie houdt namelijk in dat Daenerys haar ex-lover Daario Naharis (gespeeld door onze eigen Michiel Huisman) in seizoen acht zou opduiken als de leider van de Golden Company en zou vechten tegen Daenerys haar troepen. Het idee was dus dat de twee elkaar na lange tijd (Daario was heel seizoen 7 niet te bekennen) zouden terugzien op het slagveld in een bitterzoete reünie. 

Hopelijk gaan we Daario nog wel terugzien in het volgende seizoen… Wij houden je op de hoogte!

via GIPHY

Lees ook: De cast van Game of Thrones: toen versus nu

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen