Badderen in stijl: dit zijn de mooiste badkuipen ooit

Ontspanning door Roos

In een wereld waar alles snel en gehaast moet is het fijn om te weten dat er een dag bestaat waarop je even lekker aan jezelf mag denken. Het is vandaag namelijk International Bathtub Day en guess what wij vandaag de heeeeele dag gaan doen? Juist, wegdromen bij het zien van deze geweldige badkuipen waarin je de hele dag als een prinses kunt badderen.

 

1. Deze gouden badkuip

Mét gouden badkamer! Als je het bad nog even vult met geld is het plaatje compleet.

 

Feeling like a Golden Bath 🤔

A post shared by Body kantina by Adriana Souza (@bodykantina) on

 

2. Couple goals

Niet per se het mooiste bad in dit rijtje, maar zeker wel hilarisch! Hoe knus is het om je bruiloft even samen door te brengen in een badkuip. En als je 'm leeg laat lopen geef je direct de plantjes even water. Win-win!

 

3. Golden design

Dit bad is in een woord fantastisch. Hoewel het er niet echt comfortabel uitziet en niet bepaald geschikt om met het sop te spelen, is die wel een lust voor het oog, nietwaar?

 

4. Ronddobberen

In tegenstelling tot de badkuip bij nummer drie, is deze badkamer wél super knus om de hele dag te spenderen. De vloer lijkt op water waardoor het lijkt alsof jij in een gouden bootje dobbert.   

 

Some amazing patters an textures in this bathroom!

A post shared by Interior Photos Marek Sikora (@mareksikoraphotography) on

 

5.  Badderen op een troon

Ooit een bad op een troon gezien? Nu wel. In deze badkuip voel je je de koningin te rijk en kun je orders uitdelen vanuit het warme water. Zorg wel dat je genoeg sop hebt als je onderdanen langskomen.

 

6. Samen spelen samen delen

Vind je badderen in je eentje saai maar geen zin in benen in je nek? Dat is deze  badkuip de ultieme oplossing. Je kunt lekker kletsen, maar de badkuip is van jou zelf. Niet echt delen dus. 

 

7. Badderen with a view 

Hier worden we stikjaloers van. Wie heeft dit nog meer nodig in z'n leven?

 

8. Silver is always a good idea

Hoewel zilver doorgaans op de tweede plek komt, is dat met deze geheel zilveren badkamer absoluut niet het geval! Als een ijsprinses kun je in deze badkamer de hele dag spelen met het sop.

 

9. Diamanten badkuip

Bij deze badkuip waan je je letterlijk ín een diamant! Zou je er ook zwart met goud schuim bij krijgen?  

 

It turns out that our attraction to metallics (and shiny things!✨⭐️🌟) is a leftover instinct from our neolithic ancestors! Scientists in Belgium believe that it harks back to the good old cave men days of seeking water. Water serves an innate need within us , and water reflects, ripples and refracts light in the same way as metallics. When we see water and metallics we process that information in our brains in the same way and release pleasure hormones✨💦🙌🏽☺️. So imagine the absolute ECSTACY we experienced upon seeing this gorgeous geometric black and gold water fantasy!!! Pic by @maisonvalentinaa . #masionvalentina #diamondbathtub #styleitdark #interiordesign #interiors #glamour #perfecthome #monochrome #geometric #cornerofmyhome #interiorstyling #metallics #blackandgold #dreambathroom

A post shared by ✨ The Curious Department ✨ (@thecuriousdepartment) on

Lees ook: WIN: Doe mee aan ons onderzoek en win OGX haarpakket