Lifestyle / Wonen
Wonen

FUN-da: Dit zijn de duurste huizen die nu op Funda staan

Ben je toe aan een nieuw huis en heb je toevallig een paar miljoen euro op de bank? Koop dan gewoon een landhuis. Ultieme privacy gegarandeerd en als je geluk hebt krijg je er een tennisbaan of zwembad bij cadeau. Of allebei. Ter inspiratie zijn dit de 5 duurste huizen die nu op Funda te koop staan.

 

1 van 2

 

5. Noordereinde 36

Met zijn 10 miljoen euro staat dit enorme witte landhuis op de vijfde plek. De villa van 1500m2 staat op een landgoed van ongeveer 1,9 hectare. Het pand stamt uit 1626, telt wel 10 slaapkamers en heeft een tennisbaan én zwembad. Als je van een klassieke inrichting houdt, is dit helemaal jouw ding.

4. Vogellaantje 1

De naam Vogellaantje doet dit landhuis met enorm omliggend park van 9.250m² eigenlijk te weinig eer aan. In tegenstelling tot het huis op nummer 5 in deze lijst, is dit huis modern en strak ingericht. Ook hier kun poolparties organiseren en voor de paardenfans staat er een plastic exemplaar in de woonkamer. Tegen een schamele prijs van 12.5 miljoen euro is het helemaal van jou!

3. Nieuw-Loosdrechtsewijk 

Dit enorme landhuis aan de Nieuw-Loosdrechtsewijk hebben wij al eerder in het zonnetje gezet. Want man, wat een geweldig kasteel is dit. Als je even 15 miljoen euro ophoest is ‘De Negen Linden’ van jou. En daarvoor krijg je een kasteel, landgoed, tennisbaan, hertenkamp, fitnessruimte, wijnkelder, zwembad, jacuzzi, kluis en 25 paardenboxen.

Lees verder op de volgende pagina

1 van 2